Friday, May 24, 2024
HomeSportRapid a suferit o înfrângere usturătoare împotriva Universității Craiova în ultima etapă...

Rapid a suferit o înfrângere usturătoare împotriva Universității Craiova în ultima etapă din play-off

Rapid a suferit o înfrângere usturătoare împotriva Universității Craiova în ultima etapă din play-off

Echipa Rapid a fost învinsă de Universitatea Craiova cu scorul de 1-2 pe teren propriu, în cadrul celei de-a șaptea etape din play-off. Această înfrângere a determinat ca elevii lui Bogdan Lobonț să rămână pe locul 5 în clasament, având acum 29 de puncte acumulate.

Mircea Lucescu oferă o evaluare a prestației echipei Rapid după meciul cu Universitatea Craiova

După finalizarea meciului disputat la Giulești, Mircea Lucescu a exprimat opinia că echipa Rapid are nevoie de mai mult timp pentru a fi construită într-un mod care să-i permită să lupte pentru titlu și în același timp a sugerat că anumiți jucători ar trebui să fie schimbați în perioada de transferuri de vară.

  • ”O echipă se construiește cu efort și răbdare. Nu există nicio garanție în fotbal. Consider că Rapidul urmează calea corectă. Totuși, este necesară și o doză mare de răbdare.”
  • ”Echipa Rapid trebuie să fie consolidată pas cu pas. Există jucători care au demonstrat că sunt demni de a evolua aici, dar și alții care ar trebui să fie înlocuiți.”
  • ”Cu siguranță, domnul Șucu va analiza cu atenție această stagiune. Au existat momente remarcabile pentru Rapid. Șucu are planul său pentru a asigura continuitatea în performanțe.”
  • ”Este imposibil să cucerești un titlu atunci când oscilezi între momente excelente și altele extrem de slabe. După victoria cu 4-0 împotriva FCSB, mulți credeau că Rapidul poate fi o amenințare reală pentru titlu.”

Mircea Lucescu își exprimă opinia despre situația echipei Rapid

”Il Luce” nu consideră că sezonul echipei Rapid este un eșec total și crede că ar trebui să se acorde o perspectivă mai largă asupra performanțelor echipei și a antrenorului Bogdan Lobonț, chiar dacă rezultatele recente nu au fost pe măsura așteptărilor.

  • ”Nu pot să spun că este un eșec total pentru sezon. Este un moment crucial în care trebuie luate anumite decizii. Evaluarea unui antrenor se face în mare măsură la finalul carierei sale.”
  • ”Trebuie să accesăm circumstanțe atenuante și să fim înțelegători cu toți cei implicați. Avem în vedere că antrenorii tineri se confruntă cu provocări specifice.”

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments