Tuesday, April 16, 2024
HomeSportRadu Drăgușin, votat tricolorul lunii decembrie de către suporterii echipei naționale a...

Radu Drăgușin, votat tricolorul lunii decembrie de către suporterii echipei naționale a României

[ARTICOL]

Radu Drăgușin, votat tricolorul lunii decembrie de către suporterii echipei naționale a României

Echipa națională de fotbal a României își desemnează în fiecare lună “tricolorul” favorit, iar în luna decembrie, Radu Drăgușin a fost votat pe primul loc de către suporteri. Fundașul lui Tottenham, transferat de la Genoa, a reușit să obțină cele mai multe voturi, imprimându-și numele pe acest titlu prestigios.

Rivalitatea pentru titlul de “tricolorul” anului

Într-un clasament general întocmit de Federația Română de Fotbal, se observă o luptă strânsă pentru titlul de “tricolorul” anului între Radu Drăgușin și Florinel Coman. Cei doi împart prima poziție, ambele jucători reușind să acumuleze 32 de puncte în clasamentul final.

Fiecare lună, jucătorii echipei naționale primesc punctaj în funcție de clasarea în Top 3 a votului suporterilor. Astfel, pe parcursul anului 2023, au existat mulți câștigători, dar doar doi au reușit să se impună în repetate rânduri: Radu Drăgușin și Florinel Coman.

Performanțele lui Radu Drăgușin

Tânărul fundaș central, care va împlini 22 de ani pe 3 februarie, a reușit să impresioneze în repetate rânduri prin jocul său atât la nivel de club, în tricoul lui Tottenham, cât și în naționala României. Mutarea sa la Tottenham a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK, atrăgând atenția suporterilor și a specialiștilor din fotbal.

În luna decembrie, Radu Drăgușin a depășit în cursa pentru “tricolorul” lunii jucători precum Dennis Man, Darius Olaru, Florinel Coman, Nicolae Stanciu și Marius Ștefănescu. Performanțele sale remarcabile au contribuit la câștigarea acestui titlu prestigios.

Ascensiunea lui Florinel Coman

Florinel Coman, jucătorul emblematic al echipei FCSB, a reușit și el să se impună în lupta pentru “tricolorul” anului. Cu toate că performanțele sale în tricoul clubului său au fost remarcabile, acesta nu a avut aceeași strălucire în naționala României, unde a înregistrat doar un gol în preliminariile Euro 2024.

Totuși, clasarea lui pe primul loc în topul pentru “tricolorul” anului a fost una surprinzătoare, având în vedere că a câștigat acest titlu doar într-o lună și a fost votat pe locul secund în alte două luni.

Prezența lui Florinel Coman în națională

Florinel Coman a fost convocat în lotul naționalei României pentru majoritatea meciurilor din preliminariile Euro 2024. Cu toate acestea, jucătorul de 25 de ani nu a reușit să strălucească la fel ca în tricoul clubului FCSB.

Prestațiile sale în meciurile împotriva Andorrei și Belarusului nu au fost la nivelul așteptărilor, iar acest lucru s-a reflectat în rezultatele obținute de echipa națională. Cu toate acestea, golul marcat în meciul contra Andorrei a arătat potențialul pe care Coman îl deține și a oferit speranțe pentru viitor.

Concluzii

Titlul de “tricolorul” anului a fost obținut de Radu Drăgușin în urma votului suporterilor echipei naționale a României. Performanțele sale remarcabile atât la nivel de club, cât și în națională au contribuit la câștigarea acestui titlu prestigios în luna decembrie.

Totodată, Florinel Coman a reușit să se impună în lupta pentru acest titlu, împărțind prima poziție în clasamentul final al “tricolorului” anului. Cu toate că prestațiile sale în națională nu au fost la nivelul așteptărilor, tânărul atacant continuă să fie unul dintre cei mai promițători jucători ai României.

Pentru mai multe știri sportive, accesați ezs.ro

TAGS: Radu Drăgușin, Florinel Coman, FCSB, Tottenham, echipa națională a României
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments