Sunday, April 21, 2024
HomeSportRadu Drăgușin - Un nou jucător important pentru Tottenham

Radu Drăgușin – Un nou jucător important pentru Tottenham

Radu Drăgușin – Un nou jucător important pentru Tottenham

Tottenham a reușit să aducă un nou fundaș în echipa lor în această iarnă. Radu Drăgușin a fost transferat de la Genoa pentru suma de 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri. Mutarea sa a fost considerată printre cele mai importante din perioada de mercato. Află mai multe aici.

Explicațiile lui Ange Postecoglu cu privire la situația lui Radu Drăgușin

Ange Postecoglu, managerul echipei Tottenham, a vorbit într-o conferință de presă despre situația lui Radu Drăgușin și ce așteaptă de la acesta în viitoarele meciuri. El a declarat că Drăgușin a fost un jucător foarte bun, cu o atitudine excelentă și un mare potențial. În plus, Postecoglu a subliniat că a adus fundașul român la club pentru a face față provocărilor și pentru a se adapta la stilul de joc al echipei. Află mai multe detalii aici.

Așteptări mari pentru Radu Drăgușin

Postecoglu a subliniat faptul că Drăgușin nu a fost adus la Tottenham doar pentru o perioadă scurtă de timp, ci pentru a face parte din echipă pe termen lung. El dorește ca jucătorul român să se adapteze la noua echipă și să muncească intens pentru a-și demonstra potențialul. De asemenea, managerul a menționat că Drăgușin va avea un rol important în acoperirea momentelor în care fundașii titulari lipsesc din echipă. Află mai multe despre planurile lui Postecoglu aici.

Desi fundașii laterali, Pedro Porro și Destiny Udogie, au fost absenți de la ultimul antrenament și sunt incerți pentru meciul cu Wolverhampton, Postecoglu nu are în plan schimbarea sistemului de joc. Astfel, în pregătirea pentru acest meci, antrenorul a lucrat cu o defensivă formată din patru oameni, cu Mickey van de Ven și Cristian Romero în centrul defensivei, iar pe laterale i-a folosit pe Emerson Royal și Ben Davies.

Radu Drăgușin este pregătit să intre în teren și să demonstreze că merită să fie titular în echipa lui Tottenham. Cu o atitudine exemplară și un talent remarcabil, fundașul român are toate șansele să reușească la acest club mare. Fanii sunt cu ochii pe el, iar toți își doresc să-l vadă excelând în tricoul lui Tottenham.

TAGS: Tottenham, Radu Drăgușin, Premier League

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments