Thursday, February 29, 2024
Google search engine
HomeSportRadu Drăgușin semnează cu Tottenham și se pregătește pentru debut în Premier...

Radu Drăgușin semnează cu Tottenham și se pregătește pentru debut în Premier League

Radu Drăgușin semnează cu Tottenham și se pregătește pentru debut în Premier League

Radu Drăgușin, fundașul naționalei României, se pregătește să înceapă o nouă etapă în cariera sa fotbalistică, semnând contractul cu echipa engleză Tottenham Hotspur. După finalizarea formalităților și vizita medicală, Drăgușin va fi prezentat oficial la noul său club și va intra rapid în programul de pregătire sub comanda antrenorului Ange Postecoglou.

Debutul lui Radu Drăgușin și programul dificil al lui Tottenham

Apropierea meciului dintre Tottenham și Manchester United, programat pentru duminică, 14 ianuarie în cadrul etapei a 21-a din Premier League, lasă întrebări în aer cu privire la debutul lui Radu Drăgușin. Este de așteptat ca fanii să fie curioși dacă noul jucător va fi inclus în lotul pentru partida de pe Old Trafford.

În cazul în care Drăgușin nu va debuta împotriva rivalilor de la Manchester United, există posibilitatea ca primul meci al său în tricoul londonezilor să fie împotriva echipei Manchester City. Cele două formații vor întâlni în „șaisprezecimile” Cupei Angliei pe 27 ianuarie, fapt care adaugă și mai multă emoție noii aventuri a lui Radu Drăgușin.

Antrenorul Ange Postecoglou se confruntă cu probleme defensive, în urma accidentărilor suferite de Micky van de Ven și Cristian Romero în finalul anului trecut, astfel că Drăgușin ar putea avea șansa de a fi aliniat în primul meci oficial la Tottenham încă de la debutul său.

Transferul lui Drăgușin și detaliile contractului

Impresarul Florin Manea a dezvăluit detalii importante despre transferul lui Radu Drăgușin la Tottenham. Mutarea fundașului român la Premier League a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK și a stârnit interesul multor fani ai fotbalului.

Potrivit surselor, Drăgușin va câștiga un salariu anual de 3 milioane de euro pe sezon la Tottenham, semnând un contract valabil până în 2029. Această mărire semnificativă a salariului este un semn al încrederii și așteptărilor mari pe care Tottenham le are față de tânărul fundaș român.

Este de menționat că transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham s-a realizat contra sumei de 31 de milioane de euro, incluzând și bonusurile. În plus, Tottenham a convenit ca fundașul dreapta Djed Spence să fie împrumutat lui Genoa până la finalul sezonului, cu opțiunea unui transfer definitiv pentru 10 milioane de euro.

Performanțele lui Drăgușin înainte de transferul la Tottenham

Radu Drăgușin este un fotbalist talentat, care și-a dovedit aptitudinile în Serie A și Cupa Italiei, având un rol important la formația Genoa antrenată de Alberto Gilardino. Până în prezent, fundașul în vârstă de 20 de ani a strâns 22 de apariții în competițiile italiene și a contribuit cu două goluri și o pasă decisivă.

Aceste performanțe impresionante i-au adus atenția cluburilor de top din Europa, iar acum Drăgușin își va continua ascensiunea în Premier League alături de Tottenham. Urmează confruntări importante pentru echipa londoneză în ligă, inclusiv meciuri împotriva formațiilor Brentford și Everton.

Urmăriți evoluția lui Radu Drăgușin la Tottenham

Ca suporter sau pur și simplu ca iubitor de fotbal, nu trebuie să pierdeți evoluția lui Radu Drăgușin în tricoul lui Tottenham. Aveți ocazia să urmăriți toate meciurile și să vedeți cum se adaptează tânărul fundaș în marea ligă engleză și să vă bucurați de fiecare moment al carierei sale în continuă ascensiune.

Taguri: Tottenham, Radu Drăgușin, Premier League, transferuri, fotbal românesc

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments