Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeSportRadu Drăgușin semnează cu Tottenham: Mutarea speranței românești în Premier League

Radu Drăgușin semnează cu Tottenham: Mutarea speranței românești în Premier League

Radu Drăgușin semnează cu Tottenham: Mutarea speranței românești în Premier League

Tânărul fotbalist român Radu Drăgușin, în vârstă de 21 de ani, se pregătește să facă un pas important în cariera sa. Miercuri, el va călători la Londra pentru a semna contractul cu echipa Tottenham din Premier League. Această mutare reprezintă o veste deosebită pentru fanii români de fotbal, dar și pentru iubitorii fotbalului britanic.

Românul și-a manifestat dorința de a juca în Premier League, iar acum visul său se îndeplinește. Se pare că telenovela transferului lui Drăgușin a ajuns în sfârșit la final, iar alegerea sa a fost Tottenham. Această informație a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, aducând o surpriză pentru mulți fani ai fotbalului.

Echipa londoneză a făcut tot posibilul pentru a-l aduce pe Drăgușin la club și a trimis un avion privat pentru a-l aduce pe jucătorul român la Londra. Această mișcare arată seriozitatea și dorința echipei de a profita de potențialul lui Drăgușin și de a-l integra în echipă cât mai repede posibil.

Transferul lui Radu Drăgușin: Lupta strânsă dintre Tottenham și Bayern

Transferul lui Drăgușin a fost subiectul unei lupte intense între Tottenham și Bayern Munich. Ambele echipe și-au dorit să se asigure serviciile tânărului fundaș român, însă Tottenham a reușit să se impună. Echipa din Premier League a făcut o ofertă generoasă și a mărit suma în timpul negocierilor, făcând-o irezistibilă pentru Genoa, clubul unde este legitimat Drăgușin în prezent.

Potrivit informațiilor, Tottenham va plăti suma de 31 de milioane de euro pentru transferul lui Drăgușin, inclusiv bonusuri. Pe lângă aceasta, Genoa va primi și împrumutul fundașului Djed Spence, cu opțiunea de a transfera definitiv jucătorul.

Acest transfer reprezintă, prin urmare, o ofertă tentantă și avantajoasă pentru ambii cluburi implicate. Tottenham își întărește apărarea cu un fundaș promițător, în timp ce Genoa obține o sumă impresionantă de bani și posibilitatea de a profita de talentul lui Djed Spence.

Radu Drăgușin: La drum spre Londra pentru semnarea contractului

Așadar, Radu Drăgușin se pregătește să facă o călătorie importantă către Londra. Miercuri, el va ajunge în capitala britanică pentru a semna contractul cu Tottenham și pentru a efectua vizita medicală. După finalizarea acestor etape, jucătorul român va fi prezentat oficial de către club.

Pentru a asigura prezența lui Drăgușin în timp util, Tottenham a luat măsuri deosebite și a trimis un avion privat pentru a-l aduce pe tânărul fotbalist la Londra. Acest gest arată importanța pe care o acordă echipa lui Drăgușin transferului și integrării acestuia în echipă.

Avionul urmează să decoleze de la Aeroportul „Cristoforo Colombo” din Genova, la ora 12:00, după ora României. Estimările indică faptul că acesta va ateriza pe Aeroportul Stansted din Londra în jurul orei 15:23, după ora României. Cu toate acestea, există informații că avionul înregistrează o întârziere, iar decolarea sa a fost amânată până la ora 12:35, după ora României. Prin urmare, Drăgușin ar urma să ajungă la Londra în jurul orei 16:00, după ora României.

Avionul privat trimis de Tottenham: Detalii și caracteristici

Echipa Tottenham a ales să trimită un avion privat pentru a transporta pe Radu Drăgușin. Acest avion aparține companiei Bartolini Air din Polonia și este un model Cessna 525 CitationJet. Este important de menționat că producția acestui tip de avioane a încetat în 1999, iar în prezent există un număr total de 359 de astfel de aeronave în circulație.

Prețurile pentru un astfel de avion variază în funcție de anul de producție, începând de la 1 milion de dolari pentru un model fabricat în 1993 și ajungând la 1,4 milioane de dolari pentru un model din 2000. Aceste avioane sunt destinate călătoriilor de afaceri și au o capacitate de transport între 3 și 9 pasageri.

Este important de menționat că această știre este în curs de actualizare, iar informațiile privind transferul și călătoria lui Radu Drăgușin la Londra vor fi actualizate în curând.

Tag-uri: Radu Drăgușin, Tottenham, Premier League, transfer, fotbal

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments