Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportRadu Drăgușin semnează cu Tottenham! Motivul refuzului de a juca la Bayern...

Radu Drăgușin semnează cu Tottenham! Motivul refuzului de a juca la Bayern Munchen surprinde!

Radu Drăgușin semnează cu Tottenham! Motivul refuzului de a juca la Bayern Munchen surprinde!

România are un nou reprezentant în Premier League. Tânărul fotbalist Radu Drăgușin va evolua pentru echipa engleză Tottenham Hotspur, după ce a semnat un contract cu clubul londonez. Transferul a fost anunțat oficial, iar Drăgușin și impresarul său, Florin Manea, se îndreaptă spre Londra pentru a finaliza formalitățile și a face vizita medicală.

Oferta surpriză de la Bayern Munchen și decizia înțeleaptă a lui Drăgușin

Alegerea lui Drăgușin de a semna cu Tottenham a venit după ce acesta a primit și o ofertă de la gigantul german Bayern Munchen. Impresarul Florin Manea a dezvăluit că decizia a fost una dificilă, dar în cele din urmă au considerat că pasul spre Premier League este cel corect în cariera jucătorului. Cu toate că oferta financiară a bavarezilor era mai atractivă, Drăgușin a prioritizat oportunitatea de a juca într-un campionat competitiv și prestigios.

“Am stat să vedem care sunt plusurile și minusurile. Și Napoli și AC Milan l-au vrut. Dar el a dorit de mic să joace în Premier League”, a declarat Florin Manea.

Salariu generos și perspective frumoase în Premier League

Alegerea lui Drăgușin de a semna cu Tottenham a fost însoțită și de un salariu atractiv. Conform informațiilor, tânărul român va încasa anual aproximativ 3 milioane de euro în tricoul londonezilor. Chiar dacă Bayern Munchen a oferit un salariu mai mare, Drăgușin a demonstrat că pune cariera pe primul plan și că Tottenham îi poate oferi o platformă excelentă pentru dezvoltare și progres.

Tottenham, alegerea potrivită pentru Drăgușin

Echipa londoneză s-a evidențiat prin eforturile făcute pentru a-l transfera pe Radu Drăgușin. Cu o durată de contract propusă de 6 ani și jumătate, Tottenham și-a manifestat dorința de a-și dezvolta relația cu tânărul fundaș. Florin Manea a confirmat că cele două părți sunt aproape de a ajunge la un acord final și că șansele ca transferul să se realizeze sunt de 99%.

Pentru Radu Drăgușin, semnarea contractului cu Tottenham înseamnă o nouă etapă în cariera sa. Tânărul fotbalist are oportunitatea de a juca într-un campionat de top și de a se măsura cu jucători de nivele superioare. Tottenham a demonstrat că are încredere în talentul și potențialul românului și îi oferă această șansă de a-și dovedi valoarea.

Înțelegeri încheiate și urmează debutul la Tottenham

Semnarea contractului și finalizarea vizitei medicale reprezintă pașii importanți în procesul de transfer. Radu Drăgușin și impresarul său s-au îndreptat spre Londra cu mare entuziasm și nerăbdare pentru a rezolva formalitățile și a se alătura echipei. Se anunță o perioadă incitantă pentru tânărul român, iar fanii lui Tottenham vor avea ocazia să-l vadă în acțiune în curând.

Tottenham și Bayern Munchen, favoritele pentru transferul lui Drăgușin

Faptul că atât Tottenham, cât și Bayern Munchen au fost interesate de serviciile lui Radu Drăgușin demonstrează potențialul și talentul fotbalistului român. Ambele cluburi sunt recunoscute pentru prestanțele lor în competițiile naționale și europene, iar Drăgușin a avut o decizie dificilă de luat. Cu toate acestea, tânărul fundaș a ales Premier League și Tottenham ca destinație, motivat de perspectiva unei cariere de succes și de posibilitatea de a se dezvolta într-un mediu competitiv.

Impresarul Florin Manea, detalii din contractul lui Drăgușin la Tottenham

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a oferit informații despre negocierile și procesul de transfer. Potrivit acestuia, decizia de a semna cu Tottenham a fost științific argumentată și a implicat și consultarea familiei jucătorului. Manea a explicat faptul că oferta financiară a lui Bayern Munchen era superioară, dar ei au ales cu încredere pasul către Premier League.

“Nu au fost niciodată o prioritate. Mereu vom alege pașii care credem că sunt corecți. Cred că a cântărit că mereu și-a dorit să ajungă în Premier League”, a menționat Florin Manea.

Tottenham și familia Drăgușin, bucuroși de decizia luată

Radu Drăgușin și familia sa sunt încântați de alegerea făcută. Cu toate că Bayern Munchen a reprezentat un nume mare în oferta sa, tânărul fotbalist a preferat drumul spre Tottenham. Această decizie le-a adus bucurie și satisfacție, iar Drăgușin este hotărât să demonstreze că a făcut alegerea corectă.

În concluzie, semnarea contractului cu Tottenham reprezintă o reușită importantă pentru Radu Drăgușin. Tânărul român își urmează visul de a juca în Premier League, iar Tottenham îi oferă platforma de dezvoltare și șansa de a-și demonstra valoarea. Fanii așteaptă cu nerăbdare debutul lui Drăgușin în tricoul londonez, iar în următorii ani vom fi martorii evoluției și performanțelor sale în fotbalul internațional.

TAGS: Radu Drăgușin, Tottenham, Bayern Munchen, Premier League, Florin Manea

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments