Tuesday, April 16, 2024
HomeSportRadu Drăgușin, o posibilă prezență titulară pentru Tottenham

Radu Drăgușin, o posibilă prezență titulară pentru Tottenham

Radu Drăgușin, o posibilă prezență titulară pentru Tottenham

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a ținut o conferință de presă înaintea meciului cu Brentford, în etapa a 22-a a Premier League. În cadrul conferinței, Postecoglou a fost întrebat despre șansele ca fundașul român Radu Drăgușin să fie titular pentru prima dată în tricoul formației londoneze.

Decizia antrenorului Tottenham în legătură cu titularizarea lui Radu Drăgușin

Într-o conferință de presă susținută înaintea meciului cu Brentford, antrenorul Ange Postecoglou a răspuns la întrebarea legată de posibila titularizare a lui Radu Drăgușin. Postecoglou a declarat că obiectivul echipei este să câștige meciurile, iar decizia privind echipa de start se va lua în funcție de acest criteriu.

Radu Drăgușin a făcut deja prima sa apariție pentru Tottenham într-un meci împotriva lui Manchester United, când a fost introdus pe finalul partidei. Prin urmare, șansele ca el să fie titular în viitorul apropiat sunt mari.

Echipa lui Tottenham are o săptămână aglomerată cu două meciuri importante: Brentford și Everton. Ange Postecoglou a menționat că intenționează să rotească jucătorii din apărare pentru a-i menține proaspeți și pentru a face față programului încărcat.

Absențe importante în echipa lui Tottenham pentru meciul cu Brentford

În ceea ce privește absențele din echipa lui Tottenham, antrenorul Ange Postecoglou a confirmat că Manor Solomon, Giovani Lo Celso și Ryan Sessegnon nu vor fi disponibili pentru meciul cu Brentford. Accidentarea lui Solomon a recidivat, iar ceilalți doi jucători sunt încă indisponibili.

Pape Matar Sarr, mijlocașul în vârstă de 21 de ani, urmează să se alăture echipei lui Tottenham după ce Senegalul a fost eliminat din Cupa Africii pe Națiuni în optimile de finală. Postecoglou a declarat că acesta va fi disponibil pentru meciul cu Everton.

În concluzie, există șanse mari ca Radu Drăgușin să fie titular pentru Tottenham în meciurile viitoare. Cu absențele din echipă și cu dorința de a obține rezultate bune, antrenorul Ange Postecoglou caută cea mai bună formație pentru a câștiga meciurile.

TAGS: Radu Drăgușin, Tottenham, Premier League, Ange Postecoglou

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments