Tuesday, April 16, 2024
HomeSportRadu Drăgușin adus de Tottenham într-un transfer important

Radu Drăgușin adus de Tottenham într-un transfer important

Radu Drăgușin adus de Tottenham într-un transfer important

Tottenham a reușit să își întărească apărarea prin achiziționarea fundașului român Radu Drăgușin în perioada de mercato din iarnă. Transferul s-a realizat contra sumei de 25 de milioane de euro, plus alte 6 milioane de euro bonusuri. Această mutare a fost considerată una dintre cele mai importante din perioada de transferuri din această iarnă, conform listei realizate de experți în domeniu.

Rolul lui Radu Drăgușin în partida Tottenham – Wolverhampton

Înaintea partidei dintre Tottenham și Wolverhampton, Radu Drăgușin, fundașul român, a primit o veste proastă. Șansele sale de a fi titularizat în acest meci sunt foarte mici conform deciziei managerului Ange Postecoglu. Chiar dacă cei doi fundași laterali obișnuiți, Pedro Porro și Destiny Udogie, au lipsit de la ultimul antrenament și sunt incerți pentru această partidă, tehnicianul lui Spurs nu și-a schimbat sistemul de joc.

În pregătirea meciului cu Wolverhampton, care va avea loc sâmbătă, 17 februarie, Postecoglu a continuat să lucreze cu o formație defensivă alcătuită din patru oameni, la care fundașii centrali au fost Mickey van de Ven și Cristian Romero. Chiar și în absența lui Porro și Udogie, managerul lui Tottenham a optat pentru folosirea brazilianului Emerson Royal și a englezului Ben Davies pe cele două benzi, formând astfel linia de fund cu care va începe jocul din weekend cel mai probabil.

Drăgușin își dorește postul titular al căpitanului Romero

Orientarea presei engleze către evoluția lui Radu Drăgușin la Tottenham sugerează că acesta ar putea obține în curând statutul de titular al echipei, cu șanse mari de a-l înlocui pe căpitanul Cristian Romero. După o pauză forțată cauzată de o accidentare, Romero a avut prestații modeste și a pierdut forma arătată înainte de perioada de absență. Jurnaliștii englezi au evidențiat importanța pe care o are Drăgușin în echipă, dat fiind faptul că managerul Postecoglu i-a încredințat chiar căpitanului Son misiunea de a avea grijă de evoluția acestuia.

Radu Drăgușin este considerat o mare speranță pentru Tottenham, deși nu a avut încă șansa de a evolua ca titular într-un meci oficial de la transferul său la clubul englez. Cu toate acestea, antrenorul și conducerea clubului își pun încrederea în el și sunt convinși că românul va străluci în curând.

Tags:

Radu Drăgușin, Tottenham, Wolverhampton, Premier League, mercato, fundaș, transfer, evoluție, Cristian Romero

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments