Thursday, May 23, 2024
HomeSportRadu Drăgușin a ajuns la Tottenham într-un transfer spectaculos

Radu Drăgușin a ajuns la Tottenham într-un transfer spectaculos

Radu Drăgușin a ajuns la Tottenham într-un transfer spectaculos

Românul Radu Drăgușin a devenit subiectul principal de discuție în lumea fotbalului după ce a fost transferat de Tottenham cu o sumă impresionantă de 25 de milioane de euro, la care s-au adăugat bonusuri în valoare de 6 milioane de euro. Această mutare a fost inclusă pe lista celor mai importante transferuri din perioada de mercato din iarnă, conform informațiilor oferite de publicația Fanatik.ro.

Heung-Min Son, un mentor pentru tânărul jucător

Deși nu a apărut în primul 11 al echipei Tottenham de la sosirea sa, Radu Drăgușin a câștigat rapid încrederea echipei și a fanilor. Managerul Ange Postecoglu a decis ca Heung-Min Son, căpitanul echipei, să aibă grijă de tânărul român.

În ultimul meci din Premier League, în care Tottenham a învins Evertonul cu scorul de 2-1, sud-coreeanul Son a arătat o atenție deosebită față de Drăgușin. Cei doi au fost surprinși pe bancă în timpul jocului, discutând și râzând împreună. La finalul meciului, Drăgușin a venit să-l felicite pe Son pentru assist-ul decisiv la acea partidă.

Impresionându-și colegii cu prestanța sa

Susținătorii lui Tottenham sunt nemulțumiți de faptul că Drăgușin a petrecut foarte puține minute pe teren, în ciuda transferului său costisitor și a potențialului său. Johan Lange, directorul sportiv al echipei, a explicat că românul are nevoie de timp pentru a se adapta și că mai devreme sau mai târziu, acesta va deveni titular.

Totuși, la antrenamente, Drăgușin a impresionat cu prestațiile sale. Un video în care fundașul român își demonstrează forța și echilibrul a devenit viral printre jucători. Richarlison, colegul de echipă al lui Drăgușin, a fost uimit de puterea și abilitățile acestuia.

Toate acestea arată că Tottenham ține foarte mult la evoluția și dezvoltarea lui Radu Drăgușin, considerându-l un jucător important pentru viitorul echipei. Cu siguranță, vom urmări cu interes evoluția acestuia în Premier League.

TAGS:

Radu Drăgușin; Tottenham; Premier League; Heung-Min Son
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments