Monday, June 24, 2024
HomeActualitateQuincy Promes, condamnat la șase ani de închisoare pentru trafic de droguri

Quincy Promes, condamnat la șase ani de închisoare pentru trafic de droguri

Quincy Promes, condamnat la șase ani de închisoare pentru trafic de droguri

Influentul fotbalist olandez Quincy Promes, în vârstă de 32 de ani și aflat sub contract cu Spartak Moscova, a fost condamnat la o pedeapsă de șase ani de închisoare pentru implicarea într-un transport masiv de cocaină, în valoare de 1,362 tone, cu destinația portul Antwerp. Decizia a fost luată de judecătorii Curții din Amsterdam, care au considerat că Promes a avut un rol de îndrumare și ușurare a transportului ilicit.

Procuratura olandeză a cerut inițial o sentință de nouă ani de închisoare pentru fostul atacant al lui Ajax Amsterdam, care a făcut parte din echipa națională a Olandei de 50 de ori și a înscris șapte goluri în tricoul naționalei. Promes nu a participat personal la procesul judiciar, avocații săi susținând că acesta și-a prioritarizat obligațiile profesionale față de ancheta penală.

În prezent, Quincy Promes se află în Emiratele Arabe Unite alături de echipa sa, Spartak Moscova, care se pregătește pentru sezonul de primăvară. Cu toate acestea, nu există un acord de extrădare între Țările de Jos și Emiratele Arabe Unite, ceea ce face ca punerea în aplicare a sentinței să fie complicată.

Acesta nu este primul incident în care Quincy Promes este implicat. În iulie 2020, el a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare după ce și-a înjunghiat vărul în timpul unei petreceri din Utrecht. Această condamnare anterioară a agravat pedeapsa pe care acum o primește pentru traficul de droguri.

Quincy Promes a fost un apropiat al echipei Ajax Amsterdam, unde și-a început cariera și a impresionat prin performanțe deosebite. Cu toate acestea, în 2021 a semnat cu Spartak Moscova și și-a adus contribuția la faptele deosebite ale echipei, câștigând un titlu, o Cupă și o Supercupă națională. Până în prezent, Promes a jucat 21 de meciuri în această stagiune, marcând de opt ori și oferind opt pase decisive.

Această poveste tulburătoare aduce în atenția publicului actualul scandal în care este implicat fotbalistul olandez Quincy Promes. Condamnarea sa pentru trafic de droguri nu face altceva decât să întunece cariera lui și să aducă rușine pe terenul fotbalului. Rămâne de văzut cum se va desfășura această poveste și care vor fi consecințele pentru Quincy Promes și viitoarea sa activitate în fotbal.

Tags:

Quincy Promes, Spartak Moscova, cocaină, condamnare, trafic de droguri, Curtea din Amsterdam, Olanda

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General