Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitatePrognoza Meteo pentru Următoarele Patru Săptămâni: Temperaturi Peste Media Obișnuită

Prognoza Meteo pentru Următoarele Patru Săptămâni: Temperaturi Peste Media Obișnuită

Prognoza Meteo pentru Următoarele Patru Săptămâni: Temperaturi Peste Media Obișnuită

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză surprinzătoare pentru următoarele patru săptămâni, indicând că temperaturile vor fi peste media obișnuită în întreaga țară. Această veste aduce informații importante pentru locuitorii României, iar impactul ar putea fi resimțit în moduri diverse.

Prognoză pentru Săptămâna 8 – 15 iulie

Săptămâna 8 – 15 iulie va aduce valori termice mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval pe întreg teritoriul României, cu accent pe regiunile sudice. Cu toate acestea, se estimează că în sud-estul țării regimul pluviometric va fi apropiat de normal, dar cantitățile de precipitații vor fi deficitare, în special în zonele montane.

Prognoză pentru Săptămâna 15 – 22 iulie

Pe parcursul săptămânii 15 – 22 iulie, temperaturile medii vor continua să fie mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, afectând toate regiunile, cu un accent deosebit pe cele sudice. Cantitățile de precipitații se vor menține în general apropiate de media normală pentru această perioadă, acoperind marea parte a teritoriului național.

Prognoză pentru Săptămâna 22 – 29 iulie

Pentru perioada 22 – 29 iulie, temperatura medie a aerului se va situa peste nivelul obișnuit în cea mai mare parte a țării, cu o accentuare a căldurii în sudul teritoriului. Regimul pluviometric va rămâne în general apropiat de media normală pentru această perioadă, acoperind predominant zonele naționale.

Prognoză pentru Săptămâna 29 iulie – 5 august

În săptămâna 29 iulie – 5 august, mediile valorilor termice se vor menține peste cele specifice pentru acest interval pe întreg teritoriul României, cu o atenție deosebită asupra regiunilor sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de media normală pentru această perioadă, acoperind în mare parte toate regiunile țării.

Citește și: (VIDEO) Dolj: În trafic pentru explicarea procedurii comunicării procesului verbal de constatare și sancționarea a contravențiilor

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General