Sunday, June 23, 2024
HomeVremeaPrognoza meteo pentru următoarea perioadă

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă

Prognoza meteo pentru următoarea perioadă

Cerul se va Înnora treptat în toată țara, începând din vestul țării, acoperind apoi toate regiunile. Vor fi și precipitații slabe, în special seara.

În zonele montane, se așteaptă căderi de zăpadă, în timp ce în Maramureș și Transilvania ninsorile vor domina. În restul țării, vor fi ploi și lapoviță temporară. Avem și riscul de polei în anumite zone. Vântul va sufla slab și moderat, iar în unele zone de munte, va avea intensificări temporare. În Moldova și sud-vestul Olteniei, se așteaptă ceață dimineața.

În București, vremea va fi predominant însorită și se va încălzi treptat. Temperaturile diurne vor depăși valorile normale pentru această perioadă. Deși cerul va începe să se acopere în a doua parte a intervalului de timp, probabilitatea de precipitații slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Maxima zilei va fi de aproximativ 9…10 grade Celsius.

La munte, cerul se va înnora treptat, începând cu masivele vestice și extinzându-se în toată zona montană. Noaptea, se așteaptă ninsoare slabă temporară. Avem și riscul de polei în anumite zone. Vântul va avea intensificări sporadice, mai ales la altitudini mari. Temperaturile vor fi în jurul valorilor normale pentru această perioadă.

Concluzii și sfaturi

Pentru următoarea perioadă, este recomandat să fiți pregătiți pentru schimbările meteo și să acordați atenție în special condițiilor de avertizare pentru polei. Asigurați-vă că aveți echipamentul potrivit și că vă conduceți în siguranță în trafic. În cazul deplasărilor în zonele montane, este important să aveți în vedere starea drumurilor și să adaptați viteza la condițiile meteo.

Dacă locuiți în București, vremea se va menține în general frumoasă, însă fiți precauți și verificați în mod regulat actualizările privind prognoza meteo.

TAGURI:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General