Saturday, May 18, 2024
HomeVremeaPrognoza meteo pentru București și zonele montane

Prognoza meteo pentru București și zonele montane

Prognoza meteo pentru București și zonele montane

Astăzi, în București, ne vom bucura de o vreme plăcută, cu temperaturi ce depășesc normele specifice acestei perioade. Cerul va fi predominant senin, cu câteva înnorări trecătoare în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab până la moderat, oferind o briză plăcută. Maxima zilei se va situa în jurul valorilor de 11…12 grade Celsius, oferind astfel posibilitatea unei plimbări relaxante în aer liber.

Pe de altă parte, în zonele montane, vom avea parte de o vreme similară, cu un cer predominant senin și vânt slab până la moderat. Pe crestele montane, în anumite intervale, vântul va sufla puțin mai intens, oferind astfel o senzație plăcută de libertate. Valorile termice în zona montană nu vor varia semnificativ și se vor situa în general peste mediile specifice acestei perioade. Deci, dacă ești pasionat de drumeții montane sau de sporturile de iarnă, cu siguranță vei găsi condiții favorabile pentru a te bucura de aceste activități în voie.

În concluzie, indiferent dacă locuiești în București sau ești într-o excursie la munte, te poți bucura de o vreme plăcută și potrivită pentru diferite activități în aer liber. Profită de aceste condiții favorabile și petrece timpul în natură alături de cei dragi.

Tag-uri: București, meteo, vreme, zone montane

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments