Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeActualitate„Prodanca. Punct şi de la capăt” se întoarce la Antena Stars într-un...

„Prodanca. Punct şi de la capăt” se întoarce la Antena Stars într-un nou sezon

„Prodanca. Punct şi de la capăt” se întoarce la Antena Stars într-un nou sezon


Anamaria Prodan revine pe micile ecrane în cel de-al optulea sezon al emisiunii „Prodanca. Punct şi de la capăt”, care va avea premiera sâmbătă, 3 februarie, de la ora 20.00, pe Antena Stars. După succesul înregistrat de primele șapte sezoane, producția aduce în prim-plan un singur personaj principal – Anamaria Prodan.


După ce a oferit telespectatorilor un amestec perfect omogen de umor și dramă în sezoanele anterioare, noul sezon al emisiunii „Prodanca. Punct şi de la capăt” promite să ducă acest amestec la un nivel superior. Atmosfera generală se va desfășura pe mai multe continente, iar Anamaria Prodan va fi însoțită în această călătorie de copiii și prietenii apropiați. Telespectatorii vor avea ocazia să o urmărească pe protagonista emisiunii atât în postura de mamă, cât și în cea de femeie de afaceri.


Declarațiile emoționante ale Anamariei Prodan despre reality show


Pentru Anamaria Prodan, acest reality show este mai mult decât un simplu proiect de televiziune. „Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte mulți ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea față de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituția căsătoriei și în familie. Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viața mea și a copiilor mei și am luat hotărârea să încep o nouă viață, mi-am dorit să fac asta și în mod public și să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca și alte femei să înțeleagă că lupta pentru a-ți salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită. Că cel mai frumos dar pe care ni l-a dat Dumnezeu este viața, viață pe care suntem obligați să o trăim superb și mai ales demn! Așa am luat decizia de a pregăti un nou sezon al acestui reality, care poartă cumva titlul pe care ar fi trebuit să-l poarte întotdeauna – Prodanca. Punct şi de la capăt. Vă invit să ne urmăriți în fiecare sâmbătă seara, din 3 februarie, de la 20.00, pe Antena Stars”, a declarat Anamaria Prodan.


Experiența internațională a Anamariei Prodan


Echipa de filmare a emisiunii „Prodanca. Punct şi de la capăt” se alătură Anamariei Prodan în călătoria sa în mai multe țări din întreaga lume. În Statele Unite ale Americii, Anamaria Prodan s-a afișat alături de iubitul ei, Ronald Gabril, iar în Europa, aceasta a vizitat mai multe orașe. Alegerea locațiilor pentru filmări a fost făcută cu grijă, pentru a oferi Anamariei Prodan liniștea și confortul de care are nevoie în acest proiect.


Fotografiile recente publicate pe site-ul ez.ro (TAGS: familie, emisiune televizată) surprind momente intime din viața Anamariei Prodan și a iubitului ei, Ronald Gabril. Cei doi își petrec sărbătorile de iarnă în Statele Unite ale Americii și se bucură de timpul petrecut împreună în locații deosebite. Fotografiile demonstrează că Anamaria Prodan și Ronald Gabril formează un cuplu fericit și îndrăgostit (TAGS: iubire, fotografii). Călătoria lor este o sursă de inspirație pentru cei din jur și demonstrează că dragostea adevărată poate trece peste orice obstacol.


În plus, emisiunea „Prodanca. Punct şi de la capăt” va prezenta și povești emoționante din viața Anamariei Prodan și a copiilor ei. Bebe, Rebeca și Sarah, pe lângă faptul că sunt o familie unită și fericită, se confruntă și cu provocările adolescenței și cu deciziile importante pe care trebuie să le ia în viață (TAGS: copii, adolescenți, familie fericită). Vom avea ocazia să înțelegem mai bine dinamica relațiilor lor și să aflăm cum au făcut față provocărilor și dificultăților de-a lungul timpului.


Un nou succes pentru Anamaria Prodan


Anamaria Prodan a fost desemnată „Femeia anului 2023” la gala Fashion Awards, care a avut loc în

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments