Sunday, July 14, 2024
HomeActualitateProbleme Tehnice pe Traseul București Nord – Aeroport Henri Coandă afectează Circulația...

Probleme Tehnice pe Traseul București Nord – Aeroport Henri Coandă afectează Circulația Trenurilor

Probleme Tehnice pe Traseul București Nord – Aeroport Henri Coandă afectează Circulația Trenurilor

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a emis o notificare privind perturbările în circulația trenurilor între București Nord și Aeroportul Henri Coandă, din cauza unui macaz defect amplasat între Mogoșoaia și Balotești.

Sursa oficială a precizat că se pot verifica ÎNTÂRZIERILE ÎN TIMP REAL AICI, pentru a avea informații actualizate despre situație.

Momentan, trenurile se deplasează fără restricții doar între Mogoșoaia și Aeroport, fiind necesară intervenția rapidă a echipele speciale pentru a remedierea avariei în zona macazului. După finalizarea lucrărilor la macaz, circulația va reveni la normal pe această rută feroviară.

Pe durata remedierii defecțiunii, călătorii care folosesc traseul București Nord – Aeroport și retur trebuie să se aștepte la întârzieri cuprinse între 30 și 90 de minute.

Reprezentanții CFR SA au prezentat scuze călătorilor pentru neplăcerile cauzate de aceast incident și au asigurat că intervin prompt pentru reluarea circulației în cele mai bune condiții de siguranță posibile.

Bucureștiul și 9 județe, sub Cod PORTOCALIU de caniculă, miercuri! Meteorologii anunță TEMPERATURI SUFOCANTE: restul țării, sub Cod galben

TAGS: Căi Ferate, Trenuri, CFR, Circulație Trenuri, Întârzieri Trenuri˜˜

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General