Saturday, July 20, 2024
HomeActualitateProbleme la blocul ANL din Dej: Locatari fără utilități și fără posibilitatea...

Probleme la blocul ANL din Dej: Locatari fără utilități și fără posibilitatea de a se muta

Probleme la blocul ANL din Dej: Locatari fără utilități și fără posibilitatea de a se muta

Probleme la blocul ANL din Dej: Locatari fără utilități și fără posibilitatea de a se muta

În urmă cu o lună și jumătate, 47 de familii de tineri din Dej au primit cheile apartamentelor din noul bloc ANL din oraș, însă se confruntă cu o situație dificilă: nu se pot muta din lipsa racordării la utilități.

Situația este una frustrantă pentru locatari, deoarece deși au acces la locuințe noi, acestea nu beneficiază încă de utilități de bază. Dacă la început doar casa scării era racordată la electricitate, locuințele în sine sunt încă în așteptarea procesului de racordare la rețeaua electrică. Conform informațiilor de pe dejeanul.ro, autoritățile locale au depus eforturi pentru rezolvarea situației, dar întârzierile sunt generate de deficitul de personal la Electrica Dej.

Primăria Dej a comunicat că a întreprins toate demersurile necesare la nivelul furnizorului pentru a accelera procesul de racordare, însă ritmul lent al lucrurilor continuă să afecteze locatarii. Dat fiind că nici contoarele de gaz nu au fost încă instalate, s-a luat decizia de a suspenda temporar plata chiriei pentru beneficiarii de apartamente până când situația va fi remediată.

“În data de 26 mai, cei 47 de beneficiari au primit cu bucurie cheile de la noile locuințe aflate în primul bloc ANL din Dej. Cu toate acestea, a fost o surpriză neplăcută descoperirea faptului că apartamentele nu sunt conectate la rețeaua de electricitate și gaz”, a relatat sursa citată. “Deși mulți locatari au sperat că situația se va rezolva în câteva zile și au renunțat la locuințele anterioare, zilele s-au transformat în săptămâni, iar săptămânile în luni fără o soluție clară în privința utilităților”.

TAGS: utilitati, bloc ANL, Dej, locatari, racordare la utilitati
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General