Friday, June 21, 2024
HomeActualitatePrințul Harry se întoarce în Regatul Unit pentru a vizita tatăl său...

Prințul Harry se întoarce în Regatul Unit pentru a vizita tatăl său bolnav de cancer

Prințul Harry se întoarce în Regatul Unit pentru a vizita tatăl său bolnav de cancer

Prințul Harry, care a fost văzut miercuri, 7 februarie, pe Aeroportul Heathrow din Londra, potrivit presei britanice, s-a aflat în țară pentru doar o zi, pentru a-l vizita pe tatăl său, regele Charles al III-lea, diagnosticat recent cu cancer. Prințul a sosit din California, unde locuiește împreună cu soția sa, Meghan Markle, și cei doi copii ai lor.

Miercuri dimineață, Harry s-a întâlnit cu regele Charles la reședința acestuia din Londra, Clarence House. Vizita a durat mai puțin de o oră, iar întâlnirea a fost discretă și privată. După această scurtă întrevedere, regele și regina consoartă Camilla au plecat la reședința lor de la Sandringham, în estul Angliei.

Prințul Harry a fost surprins zâmbitor și relaxat pe Aeroportul Heathrow în timp ce se pregătea să se întoarcă în SUA. Întoarcerea lui în Regatul Unit a generat speculații cu privire la o posibilă împăcare sau întâlnire între Harry și fratele său mai mare, prințul William. Relația dintre cei doi a fost tensionată în ultima perioadă, în urma criticilor publice ale lui Harry la adresa familiei regale.

Potrivit presei britanice, în cele peste 24 de ore petrecute în Londra, Harry nu s-a întâlnit cu prințul William sau cu soția acestuia, Kate Middleton. Prințul de Wales a acordat decorații la Castelul Windsor în aceeași dimineață, fiind prima sa apariție oficială după o pauză de trei săptămâni.

Ultima apariție publică comună a celor doi frați a avut loc în septembrie 2022, cu ocazia funeraliilor reginei Elisabeta a II-a. Harry a venit singur în Regatul Unit, fără soția sa și copiii lor, în această scurtă vizită. În autobiografia sa, intitulată “Rezervă”, prințul Harry îl critică în special pe fratele său mai mare, descriindu-l ca fiind irascibil și vorbind despre greutățile și frustrările pe care le-a trăit ca “umbra” acestuia.

În concluzie, vizita Prințului Harry în Regatul Unit pentru a-și vedea tatăl bolnav de cancer a stârnit interes și speculații cu privire la relația dintre el și fratele său mai mare, prințul William. Cu toate acestea, timpul petrecut de Harry în Londra nu a inclus întâlniri sau împăcări cu membrii familiei regale. Vom continua să urmărim evoluțiile și dezvoltările în această poveste.

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General