Sunday, April 21, 2024
HomeSportPrimele imagini cu chipul fiului Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul...

Primele imagini cu chipul fiului Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5

Primele imagini cu chipul fiului Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5

Alina și Valentin, faimoșii concurenți de la Mireasa, sezonul 5, au făcut publice primele imagini cu chipul fiului lor, născut în luna ianuarie. Vestea sarcinii a fost anunțată în vara anului trecut, iar fanii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum arată micuțul.

Alina și Valentin, concurenții apreciați din sezonul 5 al emisiunii Mireasa, au reușit să cucerească publicul și să impresioneze prin povestea lor. Cei doi au câștigat inimile telespectatorilor cu sinceritatea și povestea lor de dragoste, iar acum au împărtășit momentul special cu toți fanii lor.

După finala emisiunii, cei doi s-au căsătorit civil și au continuat să-și construiască relația. Mai târziu, au făcut și nunta religioasă, la care au invitat și alți concurenți de la Mireasa, alături de care și-au petrecut o seară memorabilă și plină de emoții.

Fanii au fost cu ochii pe rețelele sociale, unde Alina și Valentin au postat mai multe momente importante din viața lor. În acest fel, au împărtășit cu toți urmăritorii lor bucuria din ziua nunții, dansul mirilor sau tăierea tortului.

Alina a continuat să fie activă pe Instagram, ținându-și fanii la curent cu toate noutățile din viața ei. Și-au construit treptat o comunitate de fani și au primit multă apreciere în mediul online.

Cele mai noi imagini cu fiul lor, Heracles

După câteva zile de la naștere, Alina a postat pe Instagram primele imagini cu fiul ei, pe care l-a numit Heracles. Aceste imagini au adunat rapid sute de mii de like-uri și comentarii, iar fanii au transmis mesaje de felicitare și urări de bine pentru noua familie formată de Alina și Valentin.

Fotografia postată de Alina arată o imagine emoționantă, în care ea ține în brațe micuțul Heracles și îl sărută pe frunte. Cei doi par extrem de fericiți și împliniți în rolul de părinți.

Alina Valentin Mireasa fiu
Alin și Valentina de la Mireasa, sezonul 5, au un fiu. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

De-a lungul timpului, Alina și Valentin au trecut prin multe împreună și au reușit să-și consolideze relația. Au avut momente de neînțelegere și certuri, însă au ales mereu să meargă mai departe și să lupte pentru dragostea lor.

Astfel, au hotărât să oficializeze relația lor și au mers în fața ofițerului de Stare Civilă pentru a se căsători civil. Acum, se bucură de statutul de părinți și formează o frumoasă și fericită familie.

Momentele importante din viața lor

Fanii Alinei și ai lui Valentin i-au urmărit îndeaproape pe cei doi îndrăgostiți de la Mireasa, sezonul 5. Au fost martorii unor momente pline de emoție și bucurie, cum ar fi nunta lor sau momentul în care au aflat că vor deveni părinți.

Anul trecut, în luna iunie, Alina a anunțat că este însărcinată pentru prima dată. A postat pe Instagram câteva imagini alături de Valentin, în care se vedeau fericirea și emoțiile lor.

Cei doi au dezvăluit la nunta lor că se așteptau să aibă o fetiță, însă micuțul Heracles a adus bucurie în viața lor ca un băiețel. Alina mărturisise anterior că își dorea un băiat, așa că această veste a fost primită cu multă emoție și fericire.

Heracles este acum centrul universului pentru Alina și Valentin, iar fanii abia așteaptă să vadă creșterea și dezvoltarea micuțului. Aceștia le transmit constant urări de bine și le doresc tot binele din lume.

Cum a reușit Alina să-și surprindă fanii cu aceste imagini

Alina a fost mereu activă pe rețelele sociale și a ținut mereu legătura cu fanii ei. Aceasta a reușit să își surprindă urmăritorii prin momentele importante pe care le-a dezvăluit în exclusivitate pe contul său de Instagram.

Ea a transmis emoții pozitive și a împărtășit cu toți fericirea și bucuria din viața ei. A primit mereu susținere și urări de bine, iar fanii s-au bucurat să fie alături de ea în toate momentele importante.

Alina și Valentin au devenit părinți pentru prima dată, iar această experiență este una dintre cele mai frumoase și emoționante din viața lor. Cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută alături de micuțul Heracles și abia așteaptă să descopere toate surprizele pe care le aduce viața de părinte.

Așadar, Alina și Valentin de la Mireasa, sezonul 5, au devenit părinți și au adus pe lume un băiețel minunat. S-au bucurat mereu de susținerea și aprecierea fanilor lor și au împărtășit cu toată lumea momentele importante din viața lor. Fiecare imagine postată și fiecare mesaj transmis de Alina au însemnat mult pentru toți cei care o urmăresc și au fost mereu un prilej de bucurie și emoție.

Alina, Valentin, Mireasa, sezonul 5, imagini, chipul fiului

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments