Saturday, May 18, 2024
HomeSportPrimarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și-a depus Candidatura pentru un Nou Mandat

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și-a depus Candidatura pentru un Nou Mandat

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și-a depus Candidatura pentru un Nou Mandat

Ciprian Ciucu, candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 6, a depus luni candidatura pentru un nou mandat. Ciucu a exprimat dorința ca „Vestul Bucureștiului să fie cât mai apropiat de Vestul Europei” în perioada următoare.

Reflectând asupra Primului Mandat

Cristian Ciucu și-a depus candidatura pentru un al doilea mandat la Primăria Sectorului 6. Acesta a asigurat că se declară „parțial mulțumit” de rezultatele obținute în primul său mandat și speră la o îmbunătățire semnificativă în cadrul celui de-al doilea.

„Mergem mai departe. Am depus candidatura pentru a continua colaborarea cu locuitorii Sectorului 6 al Municipiului București. Sunt parțial satisfăcut de ceea ce am realizat în primul mandat, dar nu complet. Am acumulat o bogată experiență pe care intenționez să o folosesc pentru a obține rezultate mai bune în al doilea mandat. Există numeroase proiecte în lucru, fiecare aflându-se în diferite etape de finalizare,” a menționat Ciprian Ciucu pe pagina sa de Facebook.

Progres și Aspirații Pentru Viitor

Primarul a asigurat că va continua să fie același și își propune să alinieze vestul Capitalei la standardele occidentale în ceea ce privește calitatea vieții, serviciile publice și spațiile comune.

„Voi rămâne aceeași persoană pe care o cunoașteți. Determinat, cu un temperament puternic, concentrat pe atingerea obiectivelor, împăciuitor și, sper să fiu considerat la fel de autentic. Așa cum spune o vorbă veche… ‘ce vezi este ceea ce primești.’ Sectorul 6 a traversat o renaștere și avem toate șansele să concurăm pentru primul loc în București în următorii ani. Viziunea este ca partea de vest a Bucureștiului să se apropie cât mai mult de standardele occidentale în ceea ce privește facilitățile publice, spațiile comune și calitatea vieții. Eu cred că este posibil! Am nevoie doar de încrederea dumneavoastră,” a subliniat primarul Cristian Ciucu.

Taguri:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments