Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeActualitatePrimarul Piedone cade în timpul unei inspecții, dar continuă să dialogheze cu...

Primarul Piedone cade în timpul unei inspecții, dar continuă să dialogheze cu cetățenii

Primarul Piedone cade în timpul unei inspecții, dar continuă să dialogheze cu cetățenii

O situație nefericită s-a întâmplat astăzi când Primarul Piedone s-a împiedicat și a căzut în timpul unei inspecții în zona Dumbrava Nouă. Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, primarul s-a ridicat prompt și a continuat inspecția, demonstrând o determinare soră cu încăpățânarea.

Momentul nefericit a fost surprins de o cameră de luat vederi și s-a răspândit rapid pe platformele de socializare, devenind subiect de discuție printre cetățeni. Cu toate acestea, primarul nu s-a lăsat afectat de incident și și-a reluat dialogul cu cetățenii, întrebându-i cu privire la dorințele lor pentru zona în care locuiesc.

Deși căderea primarului a fost un moment nefericit, acesta și-a păstrat optimismul și a postat pe pagina sa de Facebook clipul în care acesta cade și se ridică. Postarea a devenit virală în scurt timp, strângând numeroase vizualizări și comentarii de la cetățeni.

În postare, primarul a adăugat și un mesaj pentru cetățeni, reafirmându-și determinarea și dorința de a merge înainte, indiferent de obstacolele întâlnite: “Mereu m-am ridicat, m-am scuturat și am mers mai departe pe drumul meu marcat și păzit de Dumnezeu. Vă arăt căzătura de astăzi dintr-un singur motiv: când sunt pe teren, mă filmează și mă fotografiază de la adolescenți și până la seniori!”.

Primarul Piedone a mai adăugat că în ciuda trucajelor și a diverselor chestii fake care pot apărea în mediul online, el a dorit ca oamenii să știe exact cum s-a petrecut incidentul și că este bine. Acesta a subliniat că a căzut în timp ce inspecta lucrările de asfaltare din zona Dumbrava Nouă și că, cu sprijinul cetățenilor, echipa municipalității va finaliza toate lucrările într-un termen de maxim o lună.

Pe lângă acest anunț, primarul a menționat și că, la solicitarea unui grup de cetățeni, vor fi amenajate trotuare pietonale de servitute în perimetrul Petre Ispirescu, zona parcului Sebastian. Aceste măsuri vin în urma consultării cu cetățenii și reprezintă un răspuns la nevoile comunității locale.

În final, primarul Piedone a subliniat că nu se va lăsa descurajat de incidente și că va continua să meargă înainte, mereu și mereu. Determinarea și dedicarea sa pentru dezvoltarea și îmbunătățirea orașului rămân la fel de puternice ca întotdeauna.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments