Saturday, July 20, 2024
HomeActualitatePrimarul Marcel Romanescu se așteaptă la Majoritatea PSD în Consiliul Local Târgu...

Primarul Marcel Romanescu se așteaptă la Majoritatea PSD în Consiliul Local Târgu Jiu

Primarul Marcel Romanescu se așteaptă la Majoritatea PSD în Consiliul Local Târgu Jiu

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, transmite un mesaj de încredere, anticipând că Partidul Social Democrat va obține majoritatea în Consiliul Local. Așteaptă, de asemenea, și indicațiile de la nivelul central al partidului, cu privire la strategia de urmat.


În ciuda acestei perspective, Romanescu respinge posibilitatea unei alianțe între PSD și PNL în cadrul administrației locale din Târgu Jiu. Cu toate acestea, subliniază că porțile rămân deschise pentru eventuale discuții și negocieri politice.

Edilul Marcel Romanescu ocupă funcția de primar al municipiului Târgu Jiu și este un actor important în peisajul politic local.


După încheierea procesului electoral din luna iunie, la nivelul comunității din Târgu Jiu, consilierii aparținând PSD au obținut susținerea a 35,43% dintre alegători, în timp ce reprezentanții PNL au fost votați de 27,52% dintre cetățeni. Partidul AUR s-a clasat pe locul al treilea, obținând 9,87% din sufragii.

The post Marcel Romanescu, despre majoritatea în CL: “Singura variantă exclusă este PNL” first appeared on Accent In Gorj.

TAGS: Primarul Marcel Romanescu, Consiliul Local Târgu Jiu, Majoritatea PSD
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General