Sunday, July 14, 2024
HomeActualitatePrimarul Gentea Devoalează Planurile pentru Noul Sediu al Judecătoriei Pitești

Primarul Gentea Devoalează Planurile pentru Noul Sediu al Judecătoriei Pitești

Primarul Gentea Devoalează Planurile pentru Noul Sediu al Judecătoriei Pitești

Într-o dezvăluire surprinzătoare, Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, a făcut publice detalii cruciale legate de construcția viitorului sediu al Judecătoriei Pitești. Acesta a oferit o perspectivă detaliată asupra demersurilor și colaborării care au stat la baza proiectului ambițios.

Într-o declarație emoționantă transmisă în această dimineață, primarul Gentea a subliniat faptul că proiectul a fost inițiat cu aproximativ un an în urmă. Colaborarea strânsă cu doamna președinte al Tribunalului Argeș a fost esențială pentru identificarea unui teren adecvat și validarea planurilor de construcție.

“Investiția într-un nou sediu pentru Judecătoria Pitești a fost un proces laborios, dar plin de satisfacții. Împreună cu doamna președinte, am analizat mai multe opțiuni și am hotărât asupra unei locații care să corespundă nevoilor actuale și viitoare ale instituției”, a declarat primarul Gentea.

Una dintre provocările majore a fost identificarea unui teren suficient de generos pentru a găzdui un sediu de dimensiuni considerabile. După vizionarea a trei posibile locații propuse de colegii de la Cadastru, s-a decis ca terenul situat pe strada Dârzu nr. 12C, cu o suprafață de 5.270 metri pătrați, să fie alegerea ideală pentru noul sediu al Judecătoriei Pitești.

Un aspect esențial al acestei construcții a fost colaborarea îndeaproape cu autoritățile locale și întreprinderile implicate. Unul dintre punctele culminante a fost colaborarea cu S.C. Salubritate 2000 SA pentru obținerea terenului necesar. Prin intermediul unui schimb inteligent, municipalitatea a reușit să asigure spațiul necesar pentru noul sediu, fără a compromite alte activități importante.

Primarul Gentea a subliniat importanța extinderii infrastructurii de transport pentru a facilita accesul la noul sediu al Judecătoriei Pitești. Discuțiile deschise cu doamna președinte al Tribunalului Argeș au pus accentul pe necesitatea unor soluții de transport public eficiente care să deservească în mod optim această locație crucială.

Într-un efort concertat de a susține această inițiativă strategică, Consiliul Local a aprobat cu entuziasm schimbul propus, deschizând calea pentru etapele viitoare ale proiectului amplu. În urma aprobării de principiu din partea autorităților locale, se așteaptă cu încredere solicitarea oficială după recenta ședință de Guvern.

În încheiere, primarul Gentea a reconfirmat angajamentul său față de finalizarea cu succes a acestui proiect important pentru comunitatea locală. Declarațiile sale transpar profesionalism și dedicare sporită pentru modernizarea infrastructurii și facilitarea accesului la justiție în Argeș.

Link-uri relevante:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General