Friday, March 1, 2024
Google search engine
HomeSportPrimarul Craiovei, Olguța Vasilescu, vrea unificarea cluburilor de fotbal din oraș

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, vrea unificarea cluburilor de fotbal din oraș

Primarul Craiovei, Olguța Vasilescu, vrea unificarea cluburilor de fotbal din oraș

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a exprimat dorința de a vedea o singură echipă de fotbal în orașul său. Ea consideră că majoritatea cetățenilor ar fi încântați să aibă o singură echipă locală, care să continue tradiția Științei. Deși aceasta este o idee care ar putea uni comunitatea și aduce beneficii în plan sportiv, nu toată lumea este de acord cu această propunere.

Adrian Mititelu respinge ideea unei fuziuni

Adrian Mititelu, patronul clubului FCU Craiova, nu vede cu ochi buni propunerea primarului și nu ia în calcul o posibilă fuziune cu echipa lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova. Chiar dacă fiul său este deschis acestei posibilități, Mititelu susține că ideea nu este una fezabilă și că această inițiativă este de fapt o mișcare politică, având în vedere că este an electoral.

”Să nu uităm că este an electoral, iar doamna Olguța Vasilescu se bazează pe faptul că sunt câteva zeci de mii de oameni care își doresc unificarea echipelor din Craiova. Eu vă dau cuvântul de onoare că niciodată nu m-am gândit la o fuziune și nu voi accepta așa ceva. Mai degrabă văd unificarea Coreelor”

Adrian Mititelu consideră că această inițiativă are scopul de a recupera banii investiți de Mihai Rotaru în Universitatea Craiova și că fuziunea nu aduce niciun beneficiu real. El afirmă că Rotaru are o creanță importantă la clubul său și că încearcă să își recupereze acei bani. Totuși, indiferent de motivele din spatele acestei propuneri, Mititelu nu este dispus să se alăture unui astfel de proiect.

Mihai Rotaru respinge ideea și afirmă că Universitatea Craiova este unică

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, nu consideră că o fuziune cu echipa lui Adrian Mititelu ar aduce vreun beneficiu. El afirmă că este o singură Craiovă și că Universitatea Craiova nu are nevoie să se unească cu altcineva. Rotaru susține că ideea fuziunii nu este realistă și nu crede că va fi pusă vreodată în practică.

”Nu știu nimic, nu se va pune vreodată problema. De ce ar fuziona vreodată Universitatea Craiova cu cineva? Nu se poate. Este o singură Craiovă, este Universitatea Craiova”

Astfel, părerea patronilor celor două echipe este clară: Mititelu respinge ideea unei fuziuni, considerând-o o mișcare politică, în timp ce Rotaru nu vede niciun beneficiu într-o astfel de unificare. Rămâne de văzut cum va evolua situația și dacă există posibilitatea unei colaborări între cele două cluburi.

TAGS: Lia Olguța Vasilescu, Adrian Mititelu, Mihai Rotaru, unificarea echipelor de fotbal din Craiova, primarul Craiovei, FCU Craiova, Universitatea Craiova

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments