Wednesday, April 17, 2024
HomeActualitatePrimarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță introducerea de noi troleibuze pe linia 61

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță introducerea de noi troleibuze pe linia 61

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță introducerea de noi troleibuze pe linia 61

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe pagina sa de Facebook că în curând vor fi introduse noi troleibuze pe linia 61. Acestea vor fi folosite înlocuind autobuzele de pe traseul liniei de autobuz 336 între Complex Comercial Apusului și Piața Rosetti.

De la tabla de clasă pe podiumul frumuseții: Cine este tânăra profesoară care va reprezenta România la Miss World 2024, în India

Linia de autobuz 336 va fi înlocuită de linia de troleibuz 61. Noile troleibuze vor circula între terminalele „Complex Comercial Apusului” și „Piața Rosetti”. Traseul liniei 61 include următoarele străzi: „Complex Comercial Apusului”, Str. Apusului, Bd. Iuliu Maniu, Șos. Cotroceni, Bd. Profesor Doctor Gheorghe Marinescu, Bd. Eroii Sanitari, Bd. Mihail Kogălniceanu, Bd. Regina Elisabeta, Bulevardul Carol I, „Piața Rosetti”, cu întoarcere pe Bd. Carol I, Bd. Regina Elisabeta, Bd. Mihail Kogălniceanu, Splaiul Independenței, Piața Operei, Bd. Eroii, Bd. Profesor Doctor Gheorghe Marinescu, Șos. Cotroceni, Bd. Iuliu Maniu, Str. Apusului și terminal „Complex Comercial Apusului”.

Noua reședință secretă a lui Putin, descoperită de jurnaliștii ruși. VIDEO cu proprietatea impresioantă care se întinde pe un kilometru pătrat

O caracteristică interesantă a noilor troleibuze este autonomia de 20 km, care le permite să circule pe baterii pe tronsonul dintre stația „Apusului” și capătul de linie „Complex Comercial Apusului”, unde nu există o rețea electrică. Această soluție contribuie la reducerea poluării și a emisiilor de gaze cu efect de seră în acea zonă.

Pe perioada de tranziție, linia 61 va fi asigurată cu vehicule mixte, adică troleibuze noi și autobuze preluate de pe linia 336. Această măsură va asigura continuitatea transportului și va facilita funcționarea liniei până când cele 100 de troleibuze noi vor fi livrate.

Părinţii studenţilor ucişi la 2 Mai resping banii propuși de familia Pascu și vor să dea poliția în judecată. „Eu nu cumpăr sufletul copilului meu pentru câţiva arginţi”

Primarul Nicușor Dan a subliniat că, odată cu livrarea celor 100 de troleibuze noi, autobuzele vor fi treptat eliminate de pe linia 61. Astfel, pe această linie vor circula numai vehicule nepoluante, contribuind astfel la îmbunătățirea calității aerului și la protejarea mediului înconjurător.

TAGS: Primarul Nicușor Dan, troleibuze, linia 61, transport ecologic

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments