Saturday, May 18, 2024
HomeActualitatePrimăriile Emit Adeverințe pentru Păcănele înainte de Reglementările din 28 Aprilie

Primăriile Emit Adeverințe pentru Păcănele înainte de Reglementările din 28 Aprilie

Primăriile Emit Adeverințe Privind Păcănelele: Impactul Noilor Reglementări

Primăriile Emit Adeverințe pentru Păcănele înainte de Reglementările din 28 Aprilie

Într-o mișcare anticipativă, primăriile din sate și comune au început să se mobilizeze emițând adeverințe ce atestă “capacitatea” localităților, în contextul noilor reglementări legate de păcănele ce urmează să intre în vigoare pe 28 aprilie, conform informațiilor obținute de la Mediafax.

Un exemplu concret este comuna Gruiu din județul Ilfov, recunoscută oficial pentru populația sa sub 10.000 de locuitori, care a eliberat o astfel de adresă pentru o firmă locală de păcănele.

Gruiu s-ar putea confrunta cu o schimbare majoră în peisajul său comercial, deoarece, conform noilor prevederi legale, păcănelele ar putea dispărea începând cu ziua de 28 aprilie. Firma menționată are sediul chiar în Gruiu, fiind direct afectată de aceste modificări.

Prin acreditarea regiunii mai extinse din care face parte, județul Ilfov, comuna Gruiu oferă sprijin unei firme de jocuri de noroc pentru a-și menține activitatea fără a încălca noile reguli impuse de “legea Simonis”.

“Certificăm prin prezenta că UAT Comuna Gruiu este parte a UAT Județul Ilfov, care la ultimul Recensământ al Populației și al Locuințelor din 2021, avea un număr de 542.686 de locuitori. Eliberăm prezentul document pentru a servi SC …. Impex SRL în vederea declarării unui punct de lucru”, se menționează în adresa emisă la data de 22 aprilie, prin care compania SC …. Impex SRL încearcă să găsească o soluție pentru a se conforma noilor reglementări.

TAGS: primăriile, păcănele, reglementări, lege, județul Ilfov
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments