Monday, June 24, 2024
HomeSportPrimăria din Würzburg și FRF, surpriză de proporții pentru fanii români, înainte...

Primăria din Würzburg și FRF, surpriză de proporții pentru fanii români, înainte de sosirea „tricolorilor” pe tărâm nemțesc: „Am rămas impresionat”. Foto

Primăria din Würzburg a organizat o proiecție specială a filmului „În inima naționalei”, care prezintă povestea calificării naționalei României la EURO 2024, chiar înainte ca „tricolorii” să ajungă în Germania. Evenimentul a avut loc în Central im Bürgerbräu, un centru cultural independent din Würzburg.

Primăria din Würzburg și FRF, surpriză de proporții pentru fanii români, înainte de sosirea „tricolorilor” pe tărâm nemțesc: „Am rămas impresionat”

Primăria Würzburg, în colaborare cu Federația Română de Fotbal, le-a pregătit o surpriză de proporții atât nemților, cât și locuitorilor români din orașul Würzburg, care va fi casa „tricolorilor” pe parcursul turneului final.

Autoritățile locale au proiectat filmul „În inima naționalei” într-un decor spectaculos, tipic nemțesc. Evenimentul special a avut loc într-o fabrică de bere, transformată în urmă cu câțiva ani într-un prestigios centru cultural independent care cuprinde mai multe săli de cinema, un teatru, muzee și terase.

Judith Roth-Jörg, membră în cabinetul primarului general din Würzburg, dar și reprezentanți ai Federației Române de Fotbal au urmărit filmul proiectat pe tărâm nemțesc. Românii au fost cei mai impresionați de povestea calificării echipei naționale la EURO 2024.

„Este un film pe care îl recomand oricui, nu doar pasionaților de fotbal”

”Am rămas impresionat de povestea jucătorilor și trebuie să recunosc că pe mulți dintre ei nu i-am mai văzut în aceste ipostaze și nu știam de unde provin și cum au ajuns aici.

M-a impresionat în special povestea lui Stanciu, cât de atașat este de echipa națională. Este un film pe care îl recomand oricui, nu doar oamenilor pasionați de fotbal, cred că fiecare putem învăța ceva de aici”, a spus unul dintre spectatorii prezenți.

Nu este pentru prima oară când filmul „În inima naționalei” se vede în Germania. Miercuri, 22 mai, filmul a rulat în premieră la Ambasada României la Berlin, unde a avut loc un eveniment dedicat participării României la EURO 2024, potrivit FRF.ro.

Suporterii români pot vedea filmul înainte de meciul cu Slovacia de la EURO 2024

România va debuta la EURO 2024 împotriva Ucrainei. Ulterior, „tricolorii” se vor duela cu Belgia, în timp ce ultimul meci din grupe o va aduce în fața „tricolorilor” pe naționala Slovaciei. Înaintea ultimului duel din faza grupelor, FRF a pregătit o surpriză pentru suporterii români.

Pe 26 iunie, înainte de meciul cu Slovacia, suporterii pot urmări filmul „În inima naționalei” în Fan Zone-ul din Frankfurt. Este orașul în care „tricolorii” dispută ultimul meci din faza grupelor la EURO 2024.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General