Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportPrima schimbare inedită în fotbalul românesc: Grupul Kindred aduce o notă socială...

Prima schimbare inedită în fotbalul românesc: Grupul Kindred aduce o notă socială prin modificarea mesajului de pe tricourile echipei

Prima schimbare inedită în fotbalul românesc: Grupul Kindred aduce o notă socială prin modificarea mesajului de pe tricourile echipei

Într-o mișcare fără precedent în fotbalul românesc, Grupul Kindred, sponsor oficial al echipelor de fotbal FC Botoșani și FC Hermannstadt, introduce o schimbare inedită prin modificarea mesajului de pe tricourile echipamentului de joc. Această schimbare surprinzătoare vine în sprijinul unei cauze importante: reducerea veniturilor provenite de la jucătorii vulnerabili până la zero procente în viitorul apropiat.

Grupul Kindred, care operează în România brandurile Unibet și Vlad Cazino, se bazează pe principii solide de Fair Play și se dedică oferirii celor mai bune servicii în domeniul pariurilor sportive și al jocurilor de cazino online, cu un accent deosebit pe susținerea distracției responsabile. Pe parcursul ultimilor ani, compania a depus eforturi constante pentru educarea jucătorilor în ceea ce privește utilizarea instrumentelor disponibile pe platformele Kindred, în vederea practicării jocurilor de noroc într-un mod sigur și recreativ.

Astfel, Grupul Kindred aduce acum și în Superliga România mesajul “Împreună spre 0%” inscripționat pe tricourile echipelor din primul eșalon fotbalistic pe care le sponsorizează, marcând o premieră în țară în ceea ce privește modificarea mesajului de sponsor pe echipamentul de joc în sprijinul unei cauze sociale.

Susținerea din partea cluburilor și a sponsorilor

Marian Ignat, președintele FC Botoșani, a declarat cu entuziasm că este mândru ca echipa sa să se alăture misiunii “Împreună spre 0%” și că împreună cu sponsorul Unibet, parte a Grupului Kindred, vor avea ocazia de a face parte dintr-o premieră în România. Această inițiativă este o dovadă a faptului că un sponsor este dispus să își schimbe mesajul de pe tricoul de joc pentru a promova o cauză nobilă.

Clubul FC Hermannstadt se alătură și el campaniei, reprezentanții săi afirmând că jocul responsabil înseamnă să tratezi fiecare meci ca și cum ar depinde întregul sezon de el. Mesajul lor este clar: ei joacă responsabil și merg împreună cu Unibet “Împreună spre 0%”.

Angajamentul Grupului Kindred pentru jocul responsabil

Andreas Nichilciuc, Country Manager Unibet România, a subliniat că inițiativa “Împreună spre 0%” este o continuare a angajamentului Grupului Kindred pentru susținerea și promovarea jocului responsabil în România. Cu această ocazie, mesajele de joc responsabil vor fi afișate pe ecranele LED din jurul terenului de joc la majoritatea cluburilor din prima ligă. Scopul acestei inițiative este de a încuraja o abordare responsabilă a jocurilor de noroc din România, atât din partea jucătorilor și operatorilor, cât și din partea autorităților.

Grupul Kindred este cunoscut pentru angajamentul său ferm în promovarea jocului responsabil. Inițiativa “Împreună spre 0%” nu este doar o noutate în România, ci și o continuare a practicilor de succes implementate în străinătate de peste un an. Deja, mesajul “Împreună spre 0%” este vizibil pe echipamentele unor formații cunoscute din fotbalul european, precum Glasgow Rangers sau Middlesborough.

Kindred Group – lider în industria de gambling

Grupul Kindred este un lider în industria globală de gambling, cu peste 30 de milioane de clienți în întreaga lume. Importanța Jocului Responsabil este subliniată prin această inițiativă, iar angajamentul companiei este de a oferi jucătorilor o experiență de joc sigură și distractivă.

Fiind listată la Nasdaq Stockholm Large Cap și membră a European Gaming and Betting Association, Grupul Kindred este recunoscut ca un nume de referință în industria internațională de gambling. Cu peste 25 de ani de activitate de succes, compania cu peste 1600 de angajați este una dintre cele mai respectate și de încredere companii din domeniul jocurilor de noroc.

 

TAGS: fotbal, joc responsabil, Grupul Kindred, Unibet, Vlad Cazino, FC Botoșani, FC Hermannstadt, Superliga România, Fair Play, Marian Ignat, Andreas Nichilciuc
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments