Friday, May 24, 2024
HomeActualitatePrezentatoarea TV Ela Crăciun adoptă de la distanță un al treilea copil...

Prezentatoarea TV Ela Crăciun adoptă de la distanță un al treilea copil din Africa

Prezentatoarea TV Ela Crăciun adoptă de la distanță un al treilea copil din Africa

După ce anul trecut devenea mamă adoptivă pentru doi frați din Africa, cunoscuți în timpul vacanței sale în Kenya, prezentatoarea TV Ela Crăciun a luat o nouă decizie emoționantă. Ea a ales să înfieze de la distanță și un al treilea copil, micuța Gloria.

La doar 3 ani, Gloria este sora lui Karisa (6 ani) și a adolescentei în devenire Esther (12 ani), copiii adoptați inițial de Ela Crăciun anul trecut. Impresionată de povestea lor de viață și dorind să le ofere oportunități mai bune, prezentatoarea TV a decis să se implice în educația lor și să suporte financiar toate costurile implicate.

“Sunt foarte fericită că pot fi de ajutor copiilor, care sunt marea mea slăbiciune. Dacă aș putea, aș ajuta și ocroti toți copiii din lumea asta, însă știm cu toții că acest lucru nu este posibil. Mă mulțumesc însă cu șansa de a-i ajuta acum pe toți cei trei frați care au intrat în viața mea anul trecut. Micuța Gloria este adorabilă și merită aceeași șansă la o viață decentă ca frații ei”, a declarat Ela Crăciun într-o recentă intervenție publică.

Dacă în România o așteaptă acasă cei trei copii naturali ai săi, Alex (18 ani), Alesia (12 ani) și Nicholas (3 ani), familia îndrăgitei prezentatoare TV s-a extins acum la 6 copii, odată cu adopția la distanță care i-a adus mai aproape și pe Gloria, Karisa și Esther.

Este remarcabilă coincidența faptului că toți cei trei copii adoptați din Kenya au aceeași vârstă cu cei trei copii naturali ai Elenei Crăciun. Karisa s-a născut în aceeași perioadă cu Nicholas, pe 29 octombrie anul trecut, Esther pe 29 ianuarie, iar Alesia pe 1 februarie.

cei trei copii adoptati Prezentatoarea TV Ela Crăciun adoptă de la distanță un al treilea copil din Africa
Foto: Libertatea.ro
ela craciun si copil orfelinat rotated 1 Prezentatoarea TV Ela Crăciun adoptă de la distanță un al treilea copil din Africa
Foto: Libertatea.ro
micuta gloria 2 Prezentatoarea TV Ela Crăciun adoptă de la distanță un al treilea copil din Africa
Foto: Libertatea.ro
micuta gloria Prezentatoarea TV Ela Crăciun adoptă de la distanță un al treilea copil din Africa
Foto: Libertatea.ro

Dincolo de coincidența acestor date, gestul Elenei Crăciun a fost determinat de întâlnirea sa cu copiii africani, care trăiau în sărăcie extremă și care nu aveau acces la educație de calitate. După experiența trăită în Kenya, prezentatoarea TV a hotărât să sprijine financiar școlarizarea acestor copii și a îndemnat și alte persoane să se alăture acestui demers.

“Am trăit un real șoc în momentul în care am văzut ce înseamnă sărăcia extremă și care sunt condițiile în care copiii africani trăiesc și învață, așa că am decis să ajutăm cum putem. Împreună cu familia, am considerat că cel mai bun lucru pe care îl putem face este să ne asigurăm că cei mici au acces la o educație cât mai bună, așa că am ales să sprijinim financiar școlarizarea pentru acești copii. Sperăm că vor exista și alți oameni care vor simți nevoia să ne urmeze apelul și să se implice activ în această cauză”, a declarat Ela Crăciun în urma vizitei sale în Kenya.

Pentru mai multe informații despre modul în care puteți contribui la sprijinirea acestor copii, puteți accesa următorul link: https://ezs.ro/?s=elor.

Tags:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments