Friday, February 23, 2024
Google search engine
HomeActualitatePrăjitura de tort Red Velvet se transformă într-o nuanță albastră într-o rețetă...

Prăjitura de tort Red Velvet se transformă într-o nuanță albastră într-o rețetă inedită

Prăjitura de tort Red Velvet se transformă într-o nuanță albastră într-o rețetă inedită

O prăjitură clasică de tort Red Velvet poate fi acum înlocuită cu o versiune inedită într-o nouă rețetă care combină un blat de tort pufos de culoare albastră regală și o delicioasă glazură de cremă de marshmallow.

Pentru a obține nuanța de albastru regal, specialiștii recomandă utilizarea de colorant alimentar în pastă, în detrimentul celor lichizi sau sub formă de gel. Această alegere este crucială pentru a obține cu exactitate culoarea dorită în prăjitura dumneavoastră. Altfel, utilizarea de colorant alimentar lichid sau gel va determina variații în culoarea prăjiturii albastru regal.

Acest tort are o însemnătate istorică aparte, deoarece rețeta a fost inspirată de inelul de logodnă cu safir și reprezintă o moștenire regală. Deliciul culinar este un omagiu adus aristocrației și eleganței.

Ingrediente necesare:

 • 1 cutie de mix pentru tort
 • 1 cană de zahăr
 • 1/2 cană de ulei vegetal
 • 3 ouă
 • 1 lingură de cacao de copt neîndulcită
 • 2 lingurițe de colorant alimentar în pastă albastru regal
 • 1 linguriță de colorant alimentar în pastă violet
 • 1 borcan de cremă de marshmallow
 • Unt
 • 1/2 căni de zahăr pudră
 • Sare

Instrucțiuni de preparare:

 1. Încălziți cuptorul la 350° Fahrenheit.
 2. Pulverizați fundul și părțile laterale a trei tăvi rotunde pentru tort de 8 inci cu spray de gătit și aplicați hârtie de copt.
 3. Într-un castron mare, amestecați ingredientele pentru tort cu ajutorul unui mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
 4. Împărțiți aluatul uniform în cele trei tăvi pregătite anterior.
 5. Coaceți timp de 18 până la 22 de minute sau până când un test cu scobitoarea introdusă în centrul prăjiturii iese curat.
 6. Așteptați ca prăjitura să se răcească timp de 10 minute, apoi scoateți-o din tăvi și transferați-o pe un grătar pentru a se răci complet – aproximativ 45 de minute.
 7. Într-un castron mare, bateți crema de marshmallow și untul topit cu mixerul electric la viteză medie până la obținerea unei consistențe omogene, amestecând periodic.
 8. La viteză mică, adăugați zahărul pudră și sarea și amestecați până la omogenizare.
 9. Dacă este necesar, tăiați vârfurile rotunjite ale a 2 straturi de tort pentru a obține o suprafață plană înainte de asamblarea prăjiturii.
 10. Așezați primul strat de tort, cu partea superioară în jos, pe farfuria de servire și întindeți aproximativ 1/3 cană de glazură peste acesta.
 11. Adăugați al doilea strat de tort cu partea superioară în jos și întindeți din nou 1/3 cană de glazură.
 12. Plasați ultimul strat de tort cu partea superioară în sus și acoperiți-l cu glazura rămasă. Pentru un aspect și o aromă mai spectaculoasă, puteți decora tortul cu fulgi de ciocolată sau bomboane colorate.
 13. Păstrați prăjitura la frigider.

Acum că aveți toate informațiile și rețeta completă, puteți prepara cu ușurință deliciosul tort Royal Blue Velvet și impresiona în mod spectaculos invitații sau familia.

Sursa: Reteta completă

TAGS: prăjitură, tort, Red Velvet, torturi colorate, albastru regal, colorant alimentar, glazură de marshmallow

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments