Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportPovestea impresionantă a ofițerului de presă al Rapidului, Lucian Ionescu

Povestea impresionantă a ofițerului de presă al Rapidului, Lucian Ionescu

Povestea impresionantă a ofițerului de presă al Rapidului, Lucian Ionescu

Lucian Ionescu, ofițerul de presă al echipei din Giulești, a fost invitat special în emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, unde a împărtășit amintiri memorabile alături de echipa sa de suflet. Printre momentele frumoase trăite de Ionescu se numără și o poveste fabuloasă cu fostul antrenor al Rapidului, Viorel Hizo.

În cadrul emisiunii, Lucian Ionescu a captivat audiența cu relatarea sa amuzantă despre momentul trăit alături de Viorel Hizo. Totul a pornit de la o rugăminte a acestuia către Ionescu, în timpul unui cantonament la PRO Rapid: “Îmi zice Nea Vio: ‘Lucian, nu vreau să văd picior de ziarist în bază, nici în Cimitir, în Străulești, nimic’. În mod normal trebuia să plec, dar am zis să rămân până la urmă. Jucam table cu Gică Păun.”, a mărturisit Ionescu.

Momentul a escaladat atunci când Hizo a strigat după Ionescu, iar acesta a mers spre el curios să afle ce se întâmplă. Fostul antrenor al Rapidului a început să strige și să țipe la Ionescu timp de 5 minute, aceasta fiind o experiență memorabilă pentru ofițerul de presă. În cele din urmă, tensionarea lor a fost eliberată când Ionescu a observat că Hizo îl scuipase: “Bre, dar mă scuipi”, a reacționat acesta, moment în care ambii au izbucnit în râs și și-au revenit.

Explicând ce s-a întâmplat de fapt în acea situație, Ionescu a dezvăluit că antrenorul se adresase lui pentru că văzuse un ziarist în bază, într-o vreme în care toată lumea trebuia să fie în repaus. O confuzie care a dus la reacția neașteptată a lui Hizo către Ionescu: “Era la 20 de centimetri de mine și 5 minute a țipat la mine încontinuu. El vorbea așa cu buza mai jos și m-a umplut de salivă. L-am lăsat și i-am zis: ‘Bre, dar mă scuipi’. După a început să râdă și ne-am liniștit.”, a adăugat ofițerul de presă al Rapidului.

Moment tensionat între Robert Niță și Viorel Hizo

În cadrul aceluiași program, și Robert Niță, fost jucător al Rapidului, a împărtășit o poveste tensionată cu Viorel Hizo. Gazda emisiunii, SUFLET DE RAPIDIST, a relatat detaliat momentul în care Niță și Hizo au avut un schimb dur de cuvinte, iar aceasta s-a întâmplat într-un moment în care Niță era foarte aproape de a semna cu o echipă din Grecia.

Conform relatării lui Niță, întâlnirea cu Hizo a avut loc după un meci dintre Hermannstadt și Voluntari. Cei doi au discutat timp de 45 de minute, dar în momentul acela, antrenorul Rapidului l-a întrebat pe Niță despre o ofertă de transfer în Grecia. Supărat pe situația sa de la Rapid, Niță a făcut anumite declarații negative într-un interviu acordat unui ziarist, afirmând că antrenamentele sunt dure și că echipa era prea grea pentru Hizo.

Întâmplarea s-a complicat atunci când Niță a fost invitat la un eveniment de Crăciun organizat de club, iar acolo l-a întâlnit pe Viorel Hizo. Speranța, o angajată a clubului, l-a avertizat pe Niță să nu se apropie de antrenor. În cele din urmă, Niță a luat decizia de a părăsi evenimentul, pentru a evita orice incident.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments