Sunday, July 14, 2024
HomeActualitatePoșta Română inovează prin angajarea primilor roboți pentru serviciul de plată self-service

Poșta Română inovează prin angajarea primilor roboți pentru serviciul de plată self-service

Poșta Română inovează prin angajarea primilor roboți pentru serviciul de plată self-service

Poșta Română a implementat o nouă și inovatoare opțiune de plată self-service prin intermediul roboților în diverse subunități poștale, cu această inițiativă debutând în București. Acești roboți asigură un proces rapid și eficient de achitare a facturilor și a taxelor, eliminând interacțiunea directă cu personalul poștal.

Compania a anunţat că clienții pot utiliza această opțiune pentru a plăti serviciile oferite de peste 200 de furnizori, includând facturi de energie electrică, gaze, telefonie, internet, apă, rate la credite și diverse taxe și impozite, în toată țara. Această inovație este parte a eforturilor de transformare a Poștei Române într-o entitate mai agilă și orientată către satisfacția clienților.

Cum funcționează terminalele self-service

Procesul de plată folosind aceste terminale este simplu și rapid. Clienții trebuie să scaneze codul de bare de pe factura de plată și să urmeze indicațiile afișate pe ecran. Interfața este intuitivă, făcându-l accesibil chiar și celor fără experiență în tehnologie.

Pentru a asigura că toți clienții se simt confortabil folosind această opțiune, personalul poștal va fi mereu disponibil pentru a oferi asistență și ajutor atunci când este necesar. În paralel cu digitalizarea serviciilor, Poșta Română va continua să ofere și opțiuni tradiționale de plată la ghișeele poștale sau prin intermediul factorilor poștali, acoperind astfel toate preferințele și nevoile clienților săi.

Această inițiativă marchează un pas semnificativ în procesul de modernizare și eficientizare a serviciilor Poștei Române, consolidându-și poziția în era digitală și oferind o experiență îmbunătățită clienților săi, subliniind angajamentul ferm al companiei pentru satisfacția și comoditatea celor care utilizează serviciile sale.

Articolul Poșta Română angajează primii roboți apare prima dată în Ezs.ro.

TAGS:

, , , , ,
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General