Monday, July 22, 2024
HomeActualitatePortarul Denis Ștefan din cadrul echipei de handbal juniori 1 CSM Ploiești...

Portarul Denis Ștefan din cadrul echipei de handbal juniori 1 CSM Ploiești se pregătește pentru Campionatul European U18!

Portarul Denis Ștefan din cadrul echipei de handbal juniori 1 CSM Ploiești se pregătește pentru Campionatul European U18!

Încă o realizare deosebită pentru handbalul românesc, pe numele său Denis Ștefan, portarul echipei de juniori 1 a CSM Ploiești, care va reprezenta România la Campionatul European de handbal din Podgorica, Muntenegru. Avându-l ca antrenor pe Vasile Boca, Denis își continuă parcursul în lotul național „U18” al României și se pregătește intens pentru competiția ce va avea loc în perioada 7-18 august.

Cu o pregătire riguroasă, echipa condusă de Vasile Boca s-a adunat la București pentru a efectua controalele medicale de rigoare, urmând să parcurgă două stagii centralizate de antrenament la Covasna și Sighișoara. Aceste stagii vor fi esențiale în pregătirea echipei și vor pregăti terenul pentru competiția europeană de anvergură care se va desfășura în curând.

La Campionatul European de handbal din Muntenegru vor participa 24 de echipe, iar România se află în Grupa E alături de Spania, Austria și Portugalia. Un test dificil pentru „tricolori”, care vor da tot ce au mai bun în teren pentru a obține rezultatele dorite și a cuceri simpatia publicului spectator.

Denis Ștefan, antrenat de către Ramona Ștefan, este unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale „U18” a României și speră să-și pună amprenta asupra evoluției echipei în competiția europeană. Cu determinare și talent, Denis este pregătit să lupte alături de colegii săi pentru succesul echipei naționale, aducând mândrie și bucurie în rândul susținătorilor săi.

Taguri:

CSM Ploiești, handbal, Denis Ștefan, Campionatul European U18, lotul național U18

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General