Sunday, February 25, 2024
Google search engine
HomeSportPortarii din academia Rapidului care promit performanțe remarcabile

Portarii din academia Rapidului care promit performanțe remarcabile

Portarii din academia Rapidului care promit performanțe remarcabile

Bogdan Lobonț, unul dintre cei mai apreciați portari din istoria fotbalului românesc, a vorbit despre viitorul poziției de portar la Rapid în cadrul emisiunii „Suflet de rapidist”. Fostul jucător al echipei din Giulești a adus în discuție doi tineri portari, Codruț Sandu și Bogdan Ungureanu, care sunt considerați a fi de mare perspectivă.

Daniel Niculae, fostul atacant al Rapidului, a confirmat observațiile lui Lobonț și a subliniat că cei doi portari sunt de mare valoare și au potențialul de a depăși performanțele lui Horațiu Moldovan, un alt mare nume în poarta echipei din Giulești. Niculae a evidențiat progresele pe care le face academia Rapidului, subliniind faptul că se investesc resurse considerabile în dezvoltarea tinerilor talente.

Daniel Niculae a subliniat faptul că Rapidul are mai mulți portari de mare perspectivă în academie, nu doar cei doi menționați anterior. El a afirmat că echipa excelază în pregătirea portarilor și că toți copiii din academie își doresc să ajungă să joace precum idolii lor de la Rapid.

În ceea ce privește lipsa de șanse la prima echipă pentru Codruț Sandu și Bogdan Ungureanu, Daniel Niculae a explicat că aceasta a fost o decizie intenționată și nu o lipsă de încredere în potențialul lor. Oficialul Rapidului consideră că ar fi fost riscant să îi arunce în luptă la o vârstă fragedă, având în vedere că presiunea și responsabilitatea ar fi putut afecta dezvoltarea lor.

Daniel Niculae a explicat că este important să se pregătească mental și să li se ofere oportunități progresive, astfel încât să poată face față presiunii și să crească în încredere. El este de părere că locul în poarta Rapidului este asigurat pentru acești tineri portari talentați.

Lobonț, în calitate de mentor și exemplu pentru cei doi portari, are multe de împărtășit din experiența sa în cariera de jucător. El poate fi un model de inspirație pentru Codruț Sandu și Bogdan Ungureanu, transmițându-le încredere și determinare în atingerea obiectivelor lor.

Astfel, viitorul poziției de portar la Rapid pare promițător, având în vedere talentul și devotamentul celor doi tineri portari, susținuți de o academie puternică și de un mentor experimentat ca Bogdan Lobonț.

Portarii Rapidului care îl pot depăși pe Horațiu Moldovan: „Viitorul este asigurat”

TAGS:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments