Sunday, July 14, 2024
HomeActualitatePompierii instruiesc copiii din taberele școlare în domeniul situațiilor de urgență

Pompierii instruiesc copiii din taberele școlare în domeniul situațiilor de urgență

Pompierii instruiesc copiii din taberele școlare în domeniul situațiilor de urgență

În timpul vacanței de vară, pompierii au o misiune specială de a pregăti copiii din taberele școlare în privința situațiilor de urgență. Detașamentul Reșița și Secția Oravița au participat activ în această săptămână la proiectul „Împreună pentru copiii noștri” desfășurat în taberele „Tabăra din inima satului” la Moniom și „Tabăra din inima familiei” la Anina, organizat de Episcopia Caransebeșului.

Pompierii au interacționat cu copiii, explicându-le importanța acordării primului ajutor și oferindu-le demonstrații practice. Unul dintre momentele memorabile a fost cel al tirolienei, care a oferit copiilor o experiență plină de adrenalină sub atenta supraveghere a salvatorilor.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic” Caraș-Severin a transmis că: „Copiii au ascultat cu atenție sfaturile pompierilor referitoare la comportamentul corect în situații de urgență și cum să acorde primul ajutor până la intervenția specialiștilor. Micii «salvatori» s-au bucurat să pună în practică cunoștințele dobândite.”

copii pe tiroliana

Tiroliana a fost centrul distracției pentru cei mici

TAGS: pompierii, instruirea, copii, situatii de urgenta

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General