Saturday, July 20, 2024
HomeActualitatePompierii au Salvat o Femeie de 86 de Ani Căzută într-o Fântână...

Pompierii au Salvat o Femeie de 86 de Ani Căzută într-o Fântână la o Adâncime de 25 de Metri

Pompierii au Salvat o Femeie de 86 de Ani Căzută într-o Fântână la o Adâncime de 25 de Metri

Operațiunea de salvare a unei femei în vârstă de 86 de ani, care a căzut într-o fântână la o adâncime de 25 de metri, se desfășoară în județul Mehedinți. Autoritățile au mobilizat o echipă specializată, inclusiv un elicopter SMURD Black Hawk, pentru a interveni rapid în situația de urgență.

Conform informațiilor furnizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), echipa de salvare este compusă din pompieri special antrenați pentru intervenții în medii ostile. Aceștia se pregătesc să intervină în localitatea Gârla Mare folosind elicopterul SMURD Black Hawk al Inspectoratului General de Aviație al MAI.

Scopul intervenției este de a extrage din fântână femeia în vârstă de 86 de ani care a rămas blocată la o adâncime semnificativă. Autoritățile sunt mobilizate pentru a acorda asistență medicală de urgență și pentru a înlătura pericolul în care se află persoana sinistrată.

“Persoana căzută în fântână se află la 25 de metri adâncime și este ancorată de o pompă submersibilă, fiind conștientă”, a declarat o sursă oficială. Echipele ISU Mehedinți intervin cu toate resursele disponibile, inclusiv autospeciale pentru intervenții la dezastre, o ambulanță SMURD și un buldoexcavator, pentru a facilita operațiunea de extragere a femeii din mediul periculos în care se află.

Operațiunea de salvare se desfășoară sub coordonarea atentă a autorităților locale și a echipelor specializate, care depun toate eforturile pentru a interveni prompt și eficient în situația delicată. Salvatorii acționează cu profesionalism și determinare pentru a asigura că femeia este extrasă în siguranță din fântână și primește îngrijirile medicale necesare.

Sursa citată a precizat că situația este monitorizată în timp real, iar intervenția este adaptată în funcție de evoluția evenimentelor. Echipele de intervenție sunt pregătite să facă față oricăror dificultăți întâmpinate în procesul de extragere a femeii din adâncurile fântânii, respectând protocoalele de siguranță și procedurile specifice acțiunilor de salvare.

Reprezentanții autorităților locale și județene au transmis că prioritatea este garantarea vieții și integrității femeii aflate în pericol, iar operațiunea de salvare beneficiază de suportul complet al structurilor de intervenție specializate. În ciuda provocărilor existente, echipa de salvare este determinată să finalizeze cu succes operațiunea și să aducă femeia la suprafață în cel mai scurt timp posibil.

Situația de urgență a mobilizat resurse considerabile din partea autorităților competente, care cooperează strâns pentru a asigura că operațiunea de salvare se desfășoară fără probleme și că femeia primește asistența necesară în timp util. Eforturile conjugate de intervenție reflectă angajamentul instituțiilor statului de a răspunde prompt și eficient în situațiile de urgență care implică viața și securitatea cetățenilor.

Sursa:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General