Friday, May 24, 2024
HomeActualitatePolițistul timișean Valer Kovacs a dat amendă Companiei de Administrare a Infrastructurii...

Polițistul timișean Valer Kovacs a dat amendă Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere după un accident grav pe autostradă

Polițistul timișean Valer Kovacs a dat amendă Companiei de Administrare a Infrastructurii Rutiere după un accident grav pe autostradă

Un polițist din Timiș, Valer Kovacs, a ales să împărtășească o întâmplare șocantă pe pagina sa de Facebook. Acesta a fost implicat în gestionarea unui accident care s-a soldat cu daune materiale și chiar cu pierderea unei vieți animale pe autostrada care leagă Timișoara de Lugoj.

  • În urma unor evenimente rutiere petrecute recent în zona respectivă, pe data de 28 aprilie, agentul Kovacs s-a deplasat la fața locului pentru a investiga situația. Cu stupoare, a constatat că nu exista un gard de protecție eficient împotriva animalelor care ar putea pătrunde pe autostradă, punând în pericol atât viața acestora, cât și a șoferilor.
Imagine cu un accident rutier

Pentru a ilustra gravitatea situației, polițistul a realizat și un scurt videoclip în care evidenția consecințele accidentului care implicase un TIR și un animal. Urmele nefericitului incident erau încă vizibile, iar cadavrul animalului și plăcuța de înmatriculare a vehiculului turcesc își spuneau povestea tragică.

  1. “Gardul de protecție al autostrăzii lipsește cu desăvârșire. Orice animal sălbatic poate pătrunde pe pistă fără probleme. Am decis să aplic o amendă serioasă împotriva companiei responsabile pentru gestionarea infrastructurii rutiere”, a declarat Valer Kovacs în timpul filmărilor realizate la fața locului.

În acțiunea sa consecventă de a sancționa încălcările, polițistul a publicat ulterior procesul verbal al amenzii aplicate Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), precizând că valoarea acesteia ascunde o sumă semnificativă, anume 16.500 de lei, reprezentând o amendă maximă.

TAGS: polițist, valer kovacs, amenzi autostradă, accident rutier, siguranță rutieră
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments