Saturday, July 20, 2024
HomeActualitatePolițiștii brașoveni au aplicat amenzi de peste 55.000 de lei pentru încălcarea...

Polițiștii brașoveni au aplicat amenzi de peste 55.000 de lei pentru încălcarea regimului de viteză pe DN 1

Polițiștii brașoveni au aplicat amenzi de peste 55.000 de lei pentru încălcarea regimului de viteză pe DN 1

Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a desfășurat o amplă acțiune de control ieri, pe 4 iulie, pe drumul național DN 1, în colaborare cu Serviciul Rutier Prahova. Acțiunea, cunoscută sub denumirea de „Cascadă”, a avut drept scop identificarea și sancționarea șoferilor surprinși circulând cu viteză excesivă, în zonele afectate de incidente anterioare cauzate de nerespectarea limitelor legale de viteză.

Un număr de 32 de polițiști, dintre care 20 de la Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, au colaborat în această operațiune și au folosit 7 echipamente radar pentru măsurarea vitezei, conform informațiilor furnizate de agentul șef principal Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Au fost aplicate un total de 85 de amenzi contravenționale pe teritoriul județului Brașov, în valoare cumulată de 55.780 lei. Totodată, au fost confiscate un număr de 6 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare, ca măsuri preventive împotriva continuării abaterilor rutiere.

Poliția Rutieră Brașov îndeamnă șoferii să aibă un comportament responsabil în trafic, respectând normele de circulație și asigurând siguranța pe sectorul de drum parcurs, este mesajul clar transmis de autoritățile competente.

Acest raport al activității de control desfășurate de Poliția Rutieră în Brașov subliniază importanța respectării regimului legal de viteză pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea unui mediu de circulație sigur pentru toți participanții la trafic.

Key Points:

  • Polițiștii brașoveni au desfășurat o operațiune „Cascadă” pentru identificarea șoferilor care încalcă limitele de viteză pe DN 1.
  • Au fost aplicate 85 de sancțiuni contravenționale în valoare de 55.780 lei, iar 6 permise de conducere și 2 certificate de înmatriculare au fost reținute.
  • Recomandarea clară a Poliției Rutiere Brașov este de a respecta regulile de circulație și de a adopta un comportament preventiv în trafic.

Tags: Poliția Rutieră, Brașov, amenzi, viteză

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General