Sunday, July 14, 2024
HomeActualitatePlaza M din Târgu Mureș: Un loc vibrant pentru cumpărături de calitate

Plaza M din Târgu Mureș: Un loc vibrant pentru cumpărături de calitate

Plaza M din Târgu Mureș: O experiență de cumpărături de top

Plaza M din Târgu Mureș: Un loc vibrant pentru cumpărături de calitate

Bucură-te de varietatea și calitatea cumpărăturilor la Plaza M din Târgu Mureș, unde două mari retaileri internaționali au deschis magazine: JYSK și Fressnapf. Atmosfera este acum și mai vibrantă, oferind o experiență de shopping unică în inima orașului.

JYSK – Eleganță și confort pentru casa ta

Al doilea magazin JYSK din Târgu Mureș te așteaptă la Plaza M cu o suprafață generoasă de 1.280 mp. Aici găsești o varietate de produse pentru casă și decorațiuni, potrivite pentru orice stil și buget. De la mobilier elegant la accesorii deosebite, JYSK îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma casa într-un spațiu rafinat și confortabil.

Fressnapf – Paradisul animalelor de companie

Descoperă prima experiență Fressnapf din Târgu Mureș la Plaza M. Aici vei găsi un concept inovator dedicat în exclusivitate animalelor de companie, oferind produse esențiale și sfaturi personalizate de la o echipă pasionată. Cu promoții speciale de bun-venit și o atmosferă primitoare, Fressnapf devine locul preferat pentru fiecare iubitor de animale.

Plaza M – Destinația completă pentru întreaga familie

Centrul comercial Plaza M din Târgu Mureș a fost extins și modernizat recent, devenind centrul de cumpărături de top din oraș. Cu peste 90 de magazine ce includ branduri internaționale prestigioase precum Auchan, Leroy Merlin și H&M, Plaza M redefinește experiența de shopping. Accesibil din toate direcțiile și de pe autostrada A3, Plaza M depășește așteptările clienților în ceea ce privește varietatea, calitatea și confortul.

Descoperă noi standarde în cumpărături la Plaza M din Târgu Mureș, unde fiecare vizită devine o plăcere pentru întreaga familie!

TAGS: Plaza M, Târgu Mureș, cumpărături, JYSK, Fressnapf
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General