Sunday, July 14, 2024
HomeActualitatePitești: Un Record Impresionant - Afacerile Dublate în Doar 2 Ani Peste...

Pitești: Un Record Impresionant – Afacerile Dublate în Doar 2 Ani Peste Un Miliard de Lei

Pitești: Un Record Impresionant – Afacerile Dublate în Doar 2 Ani Peste Un Miliard de Lei

O veste senzațională luminează peisajul economic din Pitești: dm drogerie markt, unul dintre retaileri de succes din România, a reușit să își dubleze afacerile într-un interval de doar 2 ani, depășind pragul psihologic al unui miliard de lei.

Conform datelor financiare, încheiate în 2023, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 1,24 miliarde de lei, în creștere semnificativă față de anul precedent, cu o creștere de 50%. Acesta este un moment istoric pentru firma din România, parte a grupului german, având în vedere că este prima dată când depășește barierea de un miliard de lei.

Pe de altă parte, acest succes nu este unul izolat, ci se aliniază unei creșteri constante, de aproximativ 50% în fiecare an. În anul 2022, afacerile dm au atins 829 milioane de lei, iar în 2021, cifra a fost de 569 milioane de lei, ceea ce demonstrează o traiectorie ascendentă clară pentru firmă.

Un aspect important de menționat este diferența de calendar fiscal între compania mamă și subsidiara din România. Astfel, dm drogerie markt România își încheie exercițiul fiscal la sfârșitul lunii septembrie. În contextul acesta, anul anterior, firma a reportat o cifră de afaceri de 1,3 miliarde de lei pentru perioada 2022-2023.

Pe parcursul anului fiscal care s-a încheiat în septembrie 2023, dm România a consolidat poziția pe piață, deschizând 14 noi magazine în diferite orașe din țară, inclusiv filiale noi în București. Astfel, rețeaua de drogherii active a ajuns la un impresionant număr de 139 de unități pe tot teritoriul României.

În ceea ce privește prezența în Pitești, dm drogerie markt are 3 magazine deschise, două dintre ele rămânând active în centrul orașului și în incinta Argeș Mall, în timp ce unul s-a închis recent. Această implicare pe piața locală demonstrează angajamentul companiei față de dezvoltarea economică a regiunii.

În perspectivă digitală, dm a raportat peste 7 milioane de vizite online și peste 350.000 de clienți care și-au creat un cont pe platforma lor online sau în aplicația mobilă. Aceste date reflectă atât interesul crescut al clienților pentru serviciile oferite, cât și investițiile constante efectuate de companie pentru a asigura o experiență de calitate.

Cu o istorie impresionantă, retailerul dm drogerie markt a fost fondat în 1973 și a intrat pe piața din România acum 17 ani. Acest parcurs de succes este rezultatul muncii susținute a echipei, adaptabilității la cerințele pieței și a relației strânse cu clienții.

TAGS: Pitești, dm drogerie markt, dublat afacerile, magazine online

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General