Wednesday, April 17, 2024
HomeSportPhilip Morris România se află pe primul loc în topul angajatorilor în...

Philip Morris România se află pe primul loc în topul angajatorilor în 2024

Philip Morris România se află pe primul loc în topul angajatorilor în 2024

Philip Morris România a fost desemnat ca fiind primul loc în Topul Angajatorilor în 2024, la categoria Producţie Bunuri de Larg Consum, conform clasamentului realizat de platforma Undelucram.ro. Această realizare este cu atât mai remarcabilă deoarece acesta este singurul clasament din ţara noastră care se bazează pe opiniile angajaţilor sau foştilor angajaţi pe o perioadă de 12 luni. Este un vot de încredere acordat de către angajați celor de la Philip Morris România, reflectând astfel succesul și performanța companiei.

Recunoaștere suplimentară pentru Philip Morris România

Acest prim loc în Topul Angajatorilor este o recunoaștere suplimentară pentru Philip Morris România și eforturile sale în domeniul resurselor umane. Prin practicile de resurse umane aplicate cu succes, compania se situează în vârful ierarhiei celor mai dorite companii din România. Această recunoaștere aduce o notorietate în plus și confirmă faptul că Philip Morris România oferă un mediu de lucru atrăgător și oportunități de dezvoltare profesională pentru angajați.

“Această certificare nu doar că ne confirmă calitatea practicilor noastre de resurse umane, ci subliniază și faptul că ne facem treaba bine. Suntem o companie care își respectă colegii, le recunoaște meritele și implicarea. Scorul bun obținut pe partea de proceduri este un semnal important al siguranței și clarității pe care le oferim.”, a declarat Luminița Florea, Director People & Culture la Philip Morris România.

Evaluările angajaților din cadrul Philip Morris România au evidențiat trei criterii importante care au contribuit la obținerea clasamentului de primul loc: procedurile și valorile companiei, pachetul salarial și oportunitățile de avansare. Compania a reușit astfel să creeze un mediu de lucru stimulant, centrat pe dezvoltarea angajaților și le-a oferit beneficii flexibile actualizate periodic.

O recertificare consistentă pentru Philip Morris România

În ceea ce privește recertificarea ca Angajator de Top, Philip Morris România a obținut acest titlu pentru al zecelea an consecutiv. Institutul Top Employers a evaluat nu doar mediul de lucru, dar și integrarea noilor angajați, succesul recrutării de talente, practicile de dezvoltare și training, starea de bine a angajaților și beneficiile oferite acestora.

Compania a investit constant în fabrica de producție aflată în Otopeni și în dezvoltarea de produse inovatoare. Cu o investiție totală de peste 600 de milioane de dolari, fabrica a fost modernizată pentru a produce tutun încălzit. În urma acestor investiții, Philip Morris România a reușit să se adapteze cerințelor și preferințelor consumatorilor și să se mențină în topul preferințelor acestora.

Așadar, Philip Morris România continuă să se dezvolte și să își consolideze poziția de angajator de top în România. Prin practicile sale de resurse umane, investițiile în dezvoltarea fabricii și produsele inovatoare pe care le produce, compania dovedește un angajament constant față de angajați și de consumatori.

TAGS: Philip Morris România, Top Employers, resurse umane, dezvoltare personală, oportunități de avansare, mediu de lucru
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments