Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitatePerformanțe impresionante pentru echipele CSM Petrolul Ploiești la Competiția Națională de MiniBaschet

Performanțe impresionante pentru echipele CSM Petrolul Ploiești la Competiția Națională de MiniBaschet

Performanțe impresionante pentru echipele CSM Petrolul Ploiești la Competiția Națională de MiniBaschet

Echipele de MiniBaschet ale CSM Petrolul Ploiești au avut o prestație remarcabilă la Competiția Sportivă Națională desfășurată recent la baza sportivă BTT din Costinești. În ciuda faptului că rezultatele nu sunt prioritare în competițiile de acest gen pentru copii, reprezentanții clubului nostru au reușit să încheie întrecerea cu un bilanț pozitiv de 11 victorii și 4 înfrângeri.

CSM Ploiești 1, condusă de antrenoarea Corina Savu, s-a clasat pe locul al 3-lea în Grupa 3 Avansați, obținând rezultate notabile în meciurile disputate. Pe de altă parte, CSM Ploiești 2, sub îndrumarea antrenorilor Marian Angelian și Mihai Comănescu, a avut și ea o evoluție remarcabilă, stabilindu-se pe poziția a 3-a în Grupa 4 Începători.

Copiii care au făcut parte din cele două echipe au demonstrat un nivel ridicat de pregătire și talent. Lotul CSM Ploiești 1, antrenat de Corina Savu, a inclus jucători precum Andrei Savu, David Ţapu, Darius Frusina, Alex Costache, Eric Tănase sau Matei Tudose. Pe de altă parte, CSM Ploiești 2, condusă de Marian Angelian și Mihai Comănescu, a beneficiat de prezența jucătorilor precum Leonard Parepa, Matei Ghica, Victor Ștefan, Silviu Pleșea sau Andrei Ojică.

La finalul competiției, toți cei implicați au fost răsplătiți pentru efortul depus. Federația Română de Baschet a acordat copiilor diplome și medalii, recunoscând astfel implicarea și pasiunea lor pentru acest sport minunat.

TAGS: CSM Petrolul Ploiești

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General