Tuesday, April 16, 2024
HomeSportPercheziții în București: Dosar Evaziune Fiscală și Vătămare Corporală

Percheziții în București: Dosar Evaziune Fiscală și Vătămare Corporală

Percheziții în București: Dosar Evaziune Fiscală și Vătămare Corporală

Marți dimineață, autoritățile au declanșat o serie de percheziții în București într-un caz de evaziune fiscală și vătămare corporală. Un medic estetician cunoscut este vizat în această anchetă, iar prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 2 milioane de euro.

Anchetă Extinsă asupra Medicului Estetician

Într-un comunicat emis de IGPR, se menționează că polițiștii din Constanța, împreună cu procurorii, au efectuat 15 percheziții domiciliare în acest dosar sensibil. Cercetările vizează cazul vătămării corporale și evaziunii fiscale, iar prejudiciul presupus este semnificativ.

Conform declarațiilor autorităților, medicul ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice cu consecințe grave asupra a zece persoane între august 2020 și ianuarie 2024.

Extinderea anchetei include verificări suplimentare legate de acuzații de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorilor. Suportul tehnic a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar operațiunea este coordonată de mai multe structuri polițienești reprezentative.

Shamieh Hussein, ”Medicul Vedetelor”, În Centrul Controversei

Conform presei locale, principalul suspect în acest caz este ”medicul vedetelor”, Shamieh Hussein, cunoscut pentru intervențiile estetice realizate asupra persoanelor publice. Acesta ar fi efectuat zece operații, inclusiv implanturi de silicoane și botox, în ultimii patru ani.

Efectele operațiilor realizate de Hussein Shamieh s-au dovedit a fi devastatoare pentru pacienți, unii suferind de complicații postoperatorii severe. Până în prezent, zece persoane afectate au depus plângeri și s-au constituit parte civilă în acest dosar controversat.

La începutul acestui an, medicul specialist a fost plasat sub control judiciar pentru vătămare corporală din culpă, având în vedere plângerile primite. Controversele legate de practicile sale medicale au generat un val de nemulțumiri și au atras atenția autorităților competente.

TAGS: percheziții, evaziune fiscală, vătămare corporală, medic estetician

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments