Wednesday, April 17, 2024
HomeSportPaul Papp, la un pas de a fi eliminat în meciul Petrolul...

Paul Papp, la un pas de a fi eliminat în meciul Petrolul Ploiești – Poli Iași

Paul Papp, la un pas de a fi eliminat în meciul Petrolul Ploiești – Poli Iași

Fundașul echipei Petrolul Ploiești a avut parte de un moment de suspans în timpul meciului împotriva formației Poli Iași. În minutul 21, Paul Papp l-a faultat în mod extrem de dur pe jucătorul Rareș Ispas. Cu toate acestea, arbitrul Mladinovici Horia Gabriel a decis să îi acorde doar un cartonaș galben, în ciuda gravității faultului, care putea duce la eliminarea fundașului.

Un fault extrem de dur care putea avea consecințe grave

În urma faultului lui Paul Papp, Rareș Ispas a acuzat dureri la picior și a primit îngrijiri medicale pe teren. Deși a încercat să continue jocul, Ispas a trebuit să fie în cele din urmă înlocuit din cauza durerilor intense. Fundașul celor de la Poli Iași a trebuit să se îndrepte spre banca de rezerve șchiopătând și a fost înlocuit de către un alt jucător. Acest incident a demonstrat cât de dură a fost, de fapt, intrarea lui Paul Papp.

Rareș Ispas a fost nevoit să părăsească terenul după contactul dur și a fost înlocuit de către un alt jucător. De-a lungul carierei sale, Paul Papp a acumulat deja 9 cartonașe galbene în SuperLiga, iar acesta ar fi putut fi cel de-al zecelea în urma faultului extrem de dur.

Imaginile video arată foarte clar cum fundașul Petrolului intră cu talpa pe glezna lui Ispas, forțând piciorul jucătorului de la Poli Iași într-o poziție nefirească. Cu toate acestea, arbitrul nu a apelat la consultarea sistemului VAR pentru a verifica faultul.

Mihai Roman, despărțire de Petrolul și mutare în Uzbekistan

Mihai Roman, atacantul echipei Petrolul Ploiești, a părăsit clubul prahovean și și-a găsit destinatie în străinătate. După o perioadă lipsită de reușite și cu doar 10 meciuri disputate în tricoul Petrolului, fără a marca vreun gol, Roman a ajuns la un acord comun cu conducerea echipei pentru rezilierea contractului.

Conducerea formației Petrolul Ploiești a anunțat despărțirea oficială pe pagina de Facebook a clubului. Mihai Roman a făcut parte din lotul echipei ploieștene începând cu luna august a anului 2023, jucând în 10 meciuri din SuperLigă și două prezențe în Cupa României, reușind să marcheze 2 goluri.

După despărțirea de Petrolul Ploiești, Mihai Roman și-a găsit rapid o nouă echipă. Atacantul în vârstă de 31 de ani a semnat un contract cu formația FK Neftchi Fergana din Uzbekistan, pentru o perioadă de 2 ani. Echipa uzbecă a ocupat locul 5 în sezonul precedent și speră ca Mihai Roman să ofere un impuls în lupta pentru un loc mai bun în clasament.

Tags:

Paul Papp, Poli Iași, Petrolul Ploiești, SuperLiga, Rareș Ispas, Mihai Roman, Uzbekistan, FK Neftchi Fergana, Cupa României

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments