Tuesday, July 23, 2024
HomeActualitatePatronul restaurantelor Taverna Racilor premiază eleva din Caraș-Severin cu vacanță la Mamaia...

Patronul restaurantelor Taverna Racilor premiază eleva din Caraș-Severin cu vacanță la Mamaia pentru performanța de excepție

Patronul restaurantelor Taverna Racilor premiază eleva din Caraș-Severin cu vacanță la Mamaia pentru performanța de excepție

Patronul restaurantelor Taverna Racilor, cunoscut drept Pescobar, a anunțat că singura elevă din Caraș-Severin care a obținut nota maximă la Bacalaureat va fi recompensată cu o vacanță la Mamaia. Invitația extinsă de Pescobar se aplică tuturor celor 38 de elevi din România care au excelat la examenele naționale.

Omul de afaceri Paul Nicolau, Pescobar, promisese anterior că va oferi 100 de euro fiecărui elev din țară care va obține media zece la examenul național.

Mesajul postat de Pescobar pe rețelele de socializare evidențiază intenția sa de a încuraja competitivitatea și performanța în rândul elevilor. „Premiez simbolic cu 100 de euro pe toți cei care au reușit bacalaureatul cu nota zece, în toată România!”, a subliniat omul de afaceri.

După publicarea rezultatelor oficiale de către Ministerul Educației, Pescobar a decis să meargă mai departe cu recompensele sale, propunând o excursie la mare, la Mamaia, pentru toți cei 38 de elevi excepționali. „Mă gândesc să organizăm o escapadă la mare, la Mamaia, pentru toți cei 38 de copii care au obținut nota zece la Bac! Vă pasă, copii, să sărbătorim împreună succesul? Fac cinste cu această vacanță”, a declarat entuziasmat Pescobar online.

UPDATE: Eleva din Caraș-Severin care a obținut 10 pe linie la Bacalaureat a acceptat cu entuziasm invitația generoasă și se pregătește să plece într-o vacanță de vis la Mamaia, alături de ceilalți colegi excepționali. Gestul lui Pescobar reprezintă nu doar o recompensă materială, ci și o formă de apreciere pentru munca și dedicarea elevilor în atingerea performanței maxime.

Rezultatele excelente obținute de cei 38 de elevi care au luat nota maximă la Bacalaureat au stârnit admirație și recunoaștere din partea societății, iar gestul generos al patronului Taverna Racilor vine ca o încurajare suplimentară pentru tinerii dornici de excelență și succes.

Foto: Facebook

TAGS: Educație, Bacalaureat, Eleva, Taverna Racilor, Mamaia
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General