Tuesday, April 16, 2024
HomeSportPatronul de la Ferma Dacilor contestă prelungirea arestului preventiv

Patronul de la Ferma Dacilor contestă prelungirea arestului preventiv

Patronul de la Ferma Dacilor contestă prelungirea arestului preventiv

Patronul de la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu, care este cercetat pentru distrugere din culpă în urma incendiului în care au murit opt oameni, a contestat prelungirea arestului preventiv. El își dorește să fie eliberat și să-și dovedească nevinovăția în afacerea tragică care a avut loc la ferma sa.

Contestații depuse de inculpații din dosarul Ferma Dacilor

În dosarul Ferma Dacilor, au fost înregistrate contestații pentru punerea în libertate a inculpaților. Pe lângă Cornel Dinicu, și ceilalți inculpați, Adrian Ristin și Adelina Elena Ilie, care sunt arestați la domiciliu în același dosar, au depus contestații în privința prelungirii arestului la domiciliu. Aceste contestații vor fi judecate de Tribunalul din Prahova, iar momentan nu se cunoaște când va avea loc pronunțarea în acest caz.

Cercetări amănunțite la locul tragediei

Cornel Dinicu a fost scos din arest preventiv și dus de anchetatori la Ferma Dacilor. Împreună cu anchetatorii, el a încercat să reproducă pas cu pas evenimentele tragice care s-au petrecut în noaptea incendiului, în încercarea de a identifica cauza acestuia. Autoritățile au descoperit mai multe nereguli în modul de funcționare al Fermei Dacilor, care era ridicată fără autorizație din partea ISU. Cauza reală a incendiului nu este încă cunoscută cu exactitate, iar anchetatorii investighează fiecare detaliu în parte.

Vă reamintim că incendiul de la Ferma Dacilor a izbucnit pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, și a dus la pierderea a opt vieți, inclusiv a fiului lui Cornel Dinicu.

Tag-uri

TAGS: patron Ferma Dacilor,Cornel Dinicu, contestatie eliberare arest preventiv, dosar Ferma Dacilor, incendiu Ferma Dacilor, Tribunal Prahova, anchetatori Ferma Dacilor
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments