Wednesday, April 17, 2024
HomeSportPartida Rapid – FC Hermannstadt, un duel plin de suspans din SuperLiga

Partida Rapid – FC Hermannstadt, un duel plin de suspans din SuperLiga

Partida Rapid – FC Hermannstadt, un duel plin de suspans din SuperLiga

În etapa a 26-a din SuperLiga, vineri, 16 februarie, se va desfășura meciul dintre Rapid și FC Hermannstadt. Deși Rapid a obținut patru victorii consecutive în acest an, confruntarea cu sibienii se anunță una dificilă. Echipa din Sibiu se prezintă bine organizată și este un candidat serios pentru play-off.

Oare cine va învinge?

Rapid și FC Hermannstadt se vor întâlni pe stadionul Superbet Arena din cartierul Giulești din București, cu începere de la ora 20:00. Este de așteptat ca meciul să atragă un număr mare de spectatori, având în vedere că adversarul este unul dificil.

Acest meci va fi cu siguranță un moment special pentru doi oameni cheie ai echipei din Sibiu, președintele Dani Coman și antrenorul Marius Măldărășanu, care au avut o carieră notabilă la Rapid în trecut. În ciuda simpatiei lor pentru clubul de suflet, acum se află într-o altă poziție și vor juca împotriva echipei pe care au iubit-o. Cu toate acestea, amândoi sunt profesioniști și conștientizează că munca lor trebuie să aducă rezultate, fie la Rapid, fie la FC Hermannstadt. Fanii Rapidului îi respectă și le vor acorda o primire plină de fair-play.

Meciul va fi difuzat la televizor

Partida dintre Rapid și FC Hermannstadt va fi transmisă în direct la televiziune. Telespectatorii o pot urmări pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Pe lângă acestă variantă, meciul poate fi vizionat și online pe site-ul fanatik.ro, în format LIVE VIDEO.

Vremea în București în ziua meciului va avea cer variabil, predominant noros, dar nu se așteaptă precipitații care să afecteze terenul de joc. La amiază, în jurul orei 12, temperatura va ajunge la maxim 10 grade Celsius, iar la momentul începerii partidei se vor înregistra aproximativ 5 grade Celsius. Arbitrul desemnat pentru acest meci este George Vidican din Satu Mare, un arbitru tânăr, deși alegerea sa este considerată ciudată pentru o partidă dificilă și de mare importanță în lupta pentru titlu și play-off.

Indisponibilități din ambele tabere

La Rapid, antrenorul Cristiano Bergodi se confruntă cu trei absențe importante la meciul cu FC Hermannstadt. Mijlocașii Emmers și Kait, precum și fundașul Onea nu vor putea juca din cauza accidentărilor. De asemenea, o noutate este și mijlocașul slovac Hromada, care va debuta în acest meci după transferul său de la Slavia Praga. O decizie importantă care trebuie luată este legată de căpitanul Cristi Săpunaru, care a suferit o accidentare la cap în meciul anterior și este incert pentru acest meci.

La rândul lor, sibienii se confruntă cu absențe importante. Cel mai semnificativ este mijlocașul japonez Mino Sota, dorit de Rapid în iarnă și care se află în ultimele șase luni de contract cu FC Hermannstadt, dar este suspendat și nu va putea evolua. De asemenea, sunt accidentați atacanții Dragoș și Gabriel Iancu, fără nicio legătură de rudenie între cei doi.

Cotele la pariuri prezintă o luptă strânsă

La casele de pariuri, Rapid pornește ca favorită, cu o cotă atractivă de 1,85. Cu toate acestea, Hermannstadt este o echipă greu de învins și o remiză are o cotă de 3,30, în timp ce victoria acestora are o cotă de 4,75. Șansele duble X2 sunt evaluate la 2,10, în timp ce un gol al echipei vizitatoare are o cotă de 1,80.

Până în prezent, Rapid a jucat 12 meciuri pe teren propriu, înregistrând șapte victorii, trei înfrângeri și două remize. În tur, la Sibiu, partida s-a încheiat cu un rezultat de egalitate, scor 1-1, golurile fiind marcate de Găman, respectiv Ioniță. În istoria întâlnirilor directe, sunt puține meciuri, iar fiecare echipă a câștigat la un moment dat pe terenul celeilalte, 2-0 pentru Rapid la Sibiu acum un an și 1-0 pentru Hermannstadt la București.

Așadar, partida dintre Rapid și FC Hermannstadt promite o confruntare palpitantă și plină de tensiune, pe care fanii de fotbal nu vor vrea să o rateze.

TAGS: Rapid, FC Hermannstadt, SuperLiga, fotbal, București
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments