Tuesday, February 27, 2024
Google search engine
HomeSportPartida de verificare Rapid - Sabah din Antalya ar putea fi anulată...

Partida de verificare Rapid – Sabah din Antalya ar putea fi anulată din cauza furtunii

Partida de verificare Rapid – Sabah din Antalya ar putea fi anulată din cauza furtunii

Echipa Rapid este prezentă în Antalya pentru al doilea meci amical din perioada de iarnă. Însă, partida cu Sabah este în pericol de a fi anulată din cauza furtunii care lovește orașul. Giuleștenii sunt în discuții cu reprezentanții echipei azeră pentru a vedea dacă meciul se poate desfășura sau trebuie amânat. Programat inițial la ora 16:00, meciul a fost mutat pentru a se juca la ora 17:00.

Rapid – Sabah, al doilea amical al iernii pentru giuleșteni

Rapid continuă pregătirile pentru reluarea sezonului și în special pentru meciul cu FC U Craiova 1948, primul meci oficial al anului. În acest al doilea amical al iernii, jucătorii lui Cristiano Bergodi se vor confrunta cu echipa azeră Sabah. Fanii vor putea urmări partida în direct pe canalul de YouTube al clubului, în cazul în care condițiile meteorologice o permit.

Rapid a efectuat mai multe transferuri în această iarnă, precum Hasani, Burmaz, Krasniqi și Damjan Djokovic, cu scopul de a-și întări lotul și de a se bate pentru titlul de campioană. Jucătorii lui Cristiano Bergodi speră să aibă o pregătire bună și să reintre puternic în lupta pentru primele poziții în clasament.

Înainte de încheierea cantonamentului, Rapid va mai disputa un meci amical pe data de 12 ianuarie. Este o ultimă oportunitate pentru jucători de a se pregăti și de a-și îmbunătăți jocul înaintea reluării sezonului.

Rapid ar putea să îl debuteze pe Damjan Djokovic în partida cu Sabah

Una dintre ultimele achiziții ale echipei Rapid este mijlocașul central Damjan Djokovic, care a fost transferat de la FCSB. În meciul contra echipei Sabah, Cristiano Bergodi ia în calcul să îl folosească pentru prima dată pe teren pe acest jucător. Antrenorul a pus mai mult accent pe aspectele tehnico-tactice în primul amical al iernii, decât pe obținerea unui rezultat favorabil.

Fanatik a analizat atent schemele de joc ale lui Cristiano Bergodi pentru fazele ofensive și defensive ale echipei Rapid în primul meci amical. Jucătorul Ermal Krasniqi a fost remarcat printre noii veniți, în timp ce Albion Rrahmani, revenit după accidentare, a înscris un gol și a avut mai multe ocazii importante.

Astfel, rămâne de văzut cum se va prezenta echipa Rapid în această partidă și dacă Damjan Djokovic va reuși să își facă simțită prezența pe teren.

Cum s-a prezentat Rapid în primul meci amical?

Echipa Rapid s-a aliniat în următoarea formulă în primul meci amical al iernii:

  • Moldovan – Braun, Săpunaru, Grigore, Borza – Oaidă, Albu – Hasani, Cîrjan, Krasniqi – Burmaz;

Antrenorul Cristiano Bergodi speră că noile transferuri făcute de conducerea clubului vor consolida echipa și vor duce la îmbunătățirea rezultatelor obținute. Italianul a evidențiat faptul că lotul Rapidului a fost afectat de numeroase accidentări și absențe pe parcursul sezonului, ceea ce a influențat rezultatele obținute.

Rapid a realizat 4 transferuri în această iarnă, aducând jucători precum Hasani, Burmaz, Krasniqi și Djokovic. Aceștia vor fi o completare valoroasă pentru echipă, alături de revenirea lui Albion Rrahmani după accidentare. Rrahmani a reușit deja să își marcheze prezența în primul meci amical al iernii, unde a înscris un gol.

Echipa Rapid ocupă în prezent locul 4 în clasamentul SuperLigii, încheind anul 2023 cu rezultate dezamăgitoare în ultimele 5 partide. Această perioadă de pregătire este crucială pentru echipă, în încercarea de a se reafirma și de a reveni în lupta pentru primele poziții în clasament.

Tag-uri:

TAGS: Rapid, Sabah, meci amical, Antalya, Cristiano Bergodi, Damjan Djokovic, transferuri, pregătiri, SuperLiga, clasament, iarnă, lot, rezultate, faze ofensive, faze defensive, Ermal Krasniqi, Albion Rrahmani.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments