Saturday, July 20, 2024
HomeActualitatePalatul Copiilor din Târgu Mureș: Oportunitatea de a Dezvolta Talentele Copiilor Mureșeni

Palatul Copiilor din Târgu Mureș: Oportunitatea de a Dezvolta Talentele Copiilor Mureșeni

Palatul Copiilor din Târgu Mureș: Oportunitatea de a Dezvolta Talentele Copiilor Mureșeni

Palatul Copiilor din Târgu Mureș a deschis înscrierile pentru cercurile artistice, sportive și de dezvoltare destinate copiilor și elevilor din județul Mureș. Perioada de înscriere se desfășoară până la data de 31 august, iar aceasta poate fi realizată atât în mod fizic, la sediul instituției de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 93, între orele 08:00 – 16:00, de luni până vineri, cât și online, completând formularul disponibil pe pagina de Facebook a Palatului.

Diversitatea Activităților Disponibile pentru Copii și Elevi

Printre activitățile propuse de Palatul Copiilor din Târgu Mureș pentru anul școlar 2024-2025 se numără lecțiile de aeromodele, arta textilă, atelierul fanteziei, cursurile de canto clasic și popular, karting, construcții electronice, cursuri de cultură și civilizație engleză și germană, dans contemporan modern, dans sportiv, fotocineclub, gimnastică ritmică, judo, studiul meteorologiei, lecțiile de muzică vocal-instrumentală, oratorie și dezbateri, precum și tenis de masă.

Copiii cu vârste între 5 și 19 ani pot participa la aceste activități, fie la unul, fie la mai multe cercuri. Durata fiecărei sesiuni este de două ore cu o pauză inclusă, iar cei mai mici vor beneficia de o oră de activitate. Fiecare curs are loc o dată pe săptămână, iar grupurile de performanță se vor întâlni de două ori pe săptămână.

În intervalul 2 – 6 septembrie, organizatorii le propun atât copiilor, cât și părinților să se prezinte la Palat între orele 9:00 – 17:00 pentru a forma grupele și a stabili orarul, ajustându-se la programul zilnic al participanților. Activitățile Palatului Copiilor vor începe efectiv pe 9 septembrie.

„Fiecare cerc de activitate trebuie să aibă minim 90 de participanți. La mijlocul lunii iunie, aproximativ 1400 de copii erau deja înscriși, ocupând aproape jumătate din locurile disponibile. Cele mai populare solicitări vizează clubul de dans și lecțiile de canto, unde am înregistrat chiar și peste 200 de copii. Suntem nerăbdători să îi primim pe copii și părinți!”, a declarat Simona Crișan, directoarea Palatului Copiilor Târgu Mureș.

Alexandra BORDAȘ

Post-ul Înscrieri la Palatul Copiilor pentru anul școlar 2024-2025 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

TAGS: Palatul Copiilor, Târgu Mureș, înscrieri, activități copii, elevi
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General