Sunday, June 23, 2024
HomeSportOțelul Galați, echipă în criză administrativă: demisii și conflicte în conducere

Oțelul Galați, echipă în criză administrativă: demisii și conflicte în conducere

Oțelul Galați, echipă în criză administrativă: demisii și conflicte în conducere

Echipa de fotbal Oțelul Galați trece prin momente dificile din punct de vedere administrativ. Unul dintre oamenii-cheie din conducerea clubului a demisionat în urma unui conflict cu antrenorul Dorinel Munteanu și cu soția acestuia, Paulina, care era și ea angajată în cadrul clubului.

Demisie de la Oțelul Galați! Un important conducător ia distanță de club

Oțelul Galați se confruntă cu probleme administrative majore în urma demisiei lui Robert George Florea, președinte interimar și unul dintre membrii importanți ai conducerii. Motivul demisiei a fost un conflict cu Dorinel Munteanu și soția acestuia, care au refuzat să-i înmâneze documente importante fostului președinte interimar, conform informațiilor din presă.

Confruntarea dintre cei doi a escaladat, iar Robert George Florea a decis să-și prezinte demisia. Alexandru Manole a fost numit președinte interimar în locul lui Florea, ocupând această funcție pentru a doua oară după demisia lui Marian Brăilescu la sfârșitul anului trecut.

Dorinel Munteanu se opunea înmânării documentelor către predecesorul său

Dorinel Munteanu este antrenorul care a reușit să readucă Oțelul Galați în prim-planul fotbalului românesc. După ce a câștigat titlul de campion al României în sezonul 2010/2011, Munteanu a preluat echipa gălățeană acum 2 ani și a reușit să o promoveze succesiv până în Liga I.

Când s-a întors la Oțelul, Munteanu a descoperit că echipa avea datorii în valoare de 20 de miliarde de lei vechi și un lot de jucători insuficient. Din orgoliu, antrenorul nu a fost de acord să ofere documentele solicitate de fostul președinte interimar.

Munteanu a fost deranjat de faptul că oficialii clubului au întârziat să se intereseze de aspectele financiare. De asemenea, antrenorul și soția sa nu au acceptat că ședința în urma căreia Robert George Florea a devenit președinte interimar să fie considerată statutară.

Aceștia ar fi preferat ca Marian Brăilescu să ocupe funcția de președinte interimar. Problemele din conducere au apărut într-un moment neașteptat pentru Oțelul Galați, deoarece echipa avea o performanță sportivă peste așteptări.

Oțelul se apropie de calificare în play-off

Echipa Oțelul Galați a revenit în Liga I la începutul sezonului și, la scurt timp după promovare, antrenorul Dorinel Munteanu și-a anunțat obiectivul de a se califica în play-off, conform informațiilor de pe site-ul fanatik.ro. Cu doar 5 etape rămase în sezonul regulat, moldovenii se află într-o luptă directă pentru calificarea în play-off.

La momentul actual, Oțelul Galați ocupă locul 10 în clasament, cu 31 de puncte acumulate în 25 de meciuri disputate. Echipa pregătită de Dorinel Munteanu se află la doar 3 puncte distanță de locul 6, ocupat de Hermannstadt, ultima poziție care asigură prezența în play-off.

TAGS: Oțelul Galați, Dorinel Munteanu, Robert George Florea, Antrenor Oțelul Galați, Alexandru Manole, Marian Brăilescu, Liga I, Play-Off
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General