Monday, May 20, 2024
HomeSportOlimpiu Moruțan: Dezastrul unei Accidentări Care Îl Va Tine Departede Teren pentru...

Olimpiu Moruțan: Dezastrul unei Accidentări Care Îl Va Tine Departede Teren pentru 6 Luni

Olimpiu Moruțan: Dezastrul unei Accidentări Care Îl Va Tine Departede Teren pentru 6 Luni

Momentul greu prin care trece fotbalistul român Olimpiu Moruțan a fost adus în atenție de impresarul său, Florin Vulturar, care a dezvăluit detalii despre cum s-a desfășurat accidentarea și cum se simte fotbalistul în urma intervenției chirurgicale.

Dezvăluiri Tulburătoare legate de Accidentarea lui Olimpiu Moruțan

Suferită în timpul unui meci tensionat între Ankaragucu și Beșiktaș cu scorul de 0-0, ruptura la tendonul lui Ahile îl va tine pe Moruțan departe de teren timp de jumătate de an, ratând astfel șansa de a participa la EURO 2024.

“Este o nenorocire pentru Olimpiu. A fost un șoc pentru el și încă nu a reușit să-și revină moral după operație. Este o cruntă ironie a sorții să te accidentezi într-un moment aparent banal. Îmi pare extrem de rău pentru el. Este un jucător talentat și tenace, iar acest incident nu face decât să îi întunece cariera.”

“Se întâmplă lucruri nefericite în fotbal, dar când vezi un astfel de incident dramatic, este dificil de acceptat. Olimpiu este un suflet bun și merită toată susținerea pentru a reveni pe teren în putere.”

“Este o pierdere imensă pentru echipă și pentru el personal. Munca depusă pentru a ajunge la EURO 2024 merita cu prisosință. Cu forma sa din ultima perioadă, cu siguranță ar fi fost un pilon al naționalei.”, a subliniat Vulturar într-un interviu acordat pentru FANATIK SUPERLIGA.

Olimpiu Moruțan – Imaginea Tristă a Unui Fotbalist Pe Patul de Spital de Ziua lui

Accidentarea gravă survenită în timpul meciului dintre Ankaragucu și Beșiktaș, unde Moruțan și-a rupt ligamentul Ahilean, îl va ține pe fotbalist departe de teren cel puțin 6 luni. Operația a avut loc în ziua aniversării sale, când Olimpiu Moruțan a împlinit 25 de ani.

Fotografiat cu tortul de ziua lui pe patul de spital, Moruțan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, mulțumind pentru sprijinul primit și exprimându-și recunoștința față de echipa medicală care l-a operat cu succes.

“Ultimele zile au fost printre cele mai dificile pe care le-am trăit, dar sunt recunoscător pentru toți cei care m-au susținut în acest moment. Aniversarea mea de astăzi a fost una cu adevărat ieșită din comun, iar darul a fost o intervenție medicală excelentă, realizată de cea mai bună echipă.”

“Sănătatea mea este acum pe drumul cel bun, dar știu că urmează o perioadă de recuperare amplă și exigentă, pentru care sunt pregătit. Colegii de la Ankaragucu sunt extraordinari! Le mulțumesc pentru sprijinul necondiționat în aceste momente dificile!”

“Vreau să transmit mulțumiri tuturor fanilor și prietenilor pentru gândurile bune trimise către mine!”, a fost mesajul emoționant transmis de Olimpiu Moruțan pe Instagram.

Florin Vulturar: Impresiile Despre Accidentarea lui Olimpiu Moruțan

TAGS:

Olimpiu Moruțan, accidentare, Fotbal, EURO 2024, Impresar, Florin Vulturar
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

General

Recent Comments